פורסם 2008 במרץ 2717 שנים תראה, אני לא יכול לקבוע בשבילך מה יותר נוח, זה משהו אישיכמובן שאתה תסתדר בסופו של דבר עם 2 הסוגים, אך תמיד תהיה העדפה לסוג כלשהואלHAKKO הנפוץ בארץ (תצורת אקדח, דגם PRESTO 981), יש הרבה תכונות שהופכים אותו לקניה המשתלמת לעומת תחנות עבודה יקרות1. הוא זול מאוד בהשוואה אליהם ( כ170-200 ש"ח) לעומת הרבה יותר2. ניתן להחליף ראשים3. מתחמם מאוד מהר (מרגע החיבור לחשמל+לחיצה על לחצן ה"בוסט"- 130W, אי אפשר לגעת במלחם לאחר 5-7 שניות!)http://www.hakko.com/english/products/hakko_presto.htmlאני הייתי מתחיל לעבוד עם המוצר הזול יותר, במידה ואתה רואה שהוא לא מספק אותך - תמשיך הלאהלשיקולך.
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים תראה אם יש לך את האופציה ללכת על היותר יקר תנצל אותה. אתה אומר שלא אתה משלם אז תנסה להשיג כמה שיותר טוב, אם לא קח גם את ה HAKKO, לא רעים, אין לי אישית איתם אבל גם חברה מומלצת. זה המלחם של וולר שיש לי בעבודה: סך הכל שיקול שלך.
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים חחח כן רק לך יש ב30 שקל לי יש ב50 שקל שקניתי גם בACE וכמו שאמרתי אני לא משלם על המלחם וגם המלחם לא יהיה שלי המלחם יהיה שייך למפעל ואני לא יכול להתחיל ממשהו ואז לעבור למשהו אחר או אמר לי תבחר איזה מלחם שאתה רוצה ושאתה בטוח שהוא טוב ואז הוא יקנה אז אני מתכוון לקנות אותו רק על ההמלצות שלכם אני חושב שבאמת כדי לנצל את ההזדמנות הזאת ולקחת את היקר לפחות פעם אחת להרגיש איך זה אם מלחם אמיתי איזה דגם מומלץ לקחת ויהיה נחמד אם תביאו לינק אם המלחם שעושה משלוחים לארץ ומישהו יכול להסביר לי מה עושה הדבר הזה שעליו מתחבר המלחם זה משנה טמפרטורה ?Arik.G אתה עובד בחברת פלאפון ? לפי המטענים והכרטיס זיכרון שמודבק לשולחן
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים כיף לך אם נשבר לך משהו בפלאפון כמו בעיה במגעים או משהו כזה אתה יכול לתקן לבד ולא לחכות כמה שכות שיתקנו לך
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים לפני הרבה זמן עשיתי קורס בהלחמות מטעם מחלקת הרווחה בעיר שלי , אבל ברוב טיפשותי לא סיימתי את הקורס ...... בתור סטודנט מתאים לי רצח לעבוד בהלחמות , לא שמקבלים הרבה כסף בשביל זה , פשוט זה נראה לי עבודה סבבה לחלוטין יש סיכוי שיקבלו אותי לעבודה כזאת ?
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים אין לי מושג אם איך מקבלים לעבודות כאלה אני עובד בזה בפרוטקצייה ומשלמים לי מזומן מה כיף בעבודה כזאת זה שפשוט אני יושב ואני כבר יודע מה לעשות ואיך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.