עבור לתוכן

התחדשתי! צעצועים חדשים (פרטים בפנים)

Featured Replies

פורסם

תתחדש!

• תגובות 38
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני עובד אם בן אדם אחד שהוא חבר של אבא שלי אני עוזר לו לו בהמון דברים (בתשלום כמובן ) הוא מנהל מחלקה במפעל אז הוא לקח אותי לעבוד אז הוא מביא לי להלחים הרבה דברים בהתחלה סתם עזרתי לו בהלחמה אחרי זה שהוא ראה שאני מליחם טוב אז הוא לקח אותי לעבודה אז על המלחם לא אני ישלם אלא המפעל הוא מאר שהם אני ימצא מלחם טוב אז הוא יקנה אותו

בגלל זה אני צריך לדעת אם הוא טוב

פורסם
  • מחבר

הפעלתי אותו עכשיו.

זה בעקרון עובד כמו מצת ויש לך אפשרות לנעול את הלהבה ולשלוט על העוצמה שלה.

יש כלמני ראשים ומתאמים שמרכיבים לפי הצרכים (הלחמה, צריבה, בידוד מתכווץ וכו').

פורסם

איך הוא עצמו כבד נוח להחזיק אותו כי אני צריך להחזיק אותו להרבה זמן

פורסם

אם אתה באמת מלחים הרבה ורוצה כלי מקצועי וטוב, ממליץ לך על מלחמים של WELLER.

באמת כלי איכותי, אני עובד עם כאלה, עובדים 24\7 שנים.

http://www.cooperhandtools.com/weller/index.cfm

פורסם
  • מחבר

כפי שכבר רשמתי, אם זה רק להלחמה אתה לא צריך דבר כזה.

הוא ויחסית נוח אבל זמן העבודה שלו מוגבל ל 90 דקות (ע"פ היצרן) ולא נראה לי נוח בעבודה גדולה שאתה צריך להלחים לכבות אותו כל שניה

כאשר אתה מניח בצד. לכן יש מספיק מלחמים איכותיים שיכולים לשמש אותך. הברנר הזה מיועד בעיקר לעבודות קצרות וקטנות.

זו דעתי בכל אופן.

פורסם

ואי לא ידעתי שיש פה אנשים שמבינים במלחמים

יש לך אולי לינק של המלחם כי רשמתי בגוגל WELLER ולא מצאתי שמוכרים אותו

המלחם נוח ואיך הכבל שלו עבה או דק ? כי המלחם שיש לי הכבל ממש עבה וזה מקשה על העבודה

ויש אולי דגמים למלחם הזה ואיזה דגם מסויים שאתה ממליץ עליו

פורסם

נדמה לי ש"הר ציון אלקטרוניקה" היה מוכר אותם אבל אני חושב שהם הפסיקו.

לגבי דגם אני לא זוכר, אם תרצה דגם מדוייק אני יגיד לך יום חמישי.

ושתדע שהם לא זולים בכלל, אולי אפילו 2000 שקל.

פורסם

אולי מחול זה יעלה יותר זול אם תוכל תכתוב ביום חמישי דגם מדוייק ומאיםה אפשר לקנות

תודה לכם

וסליחה על כל השאלות

ותתחדש :xyxthumbs:

פורסם

WELLER עושים מלחמים טובים..

יש לי כמה תחנות עבודה שלהם, ומאוד נוח לעבוד איתם, הכבל המחבר בין המלחם לתחנה שלו, עשוי כבל מאוד רך וגמיש (מזכיר סיליקון)

כמו כן, "לאחרונה" אני עובד עם מלחם של HAKKO, שאני די מרוצה ממנו (תצורת אקדח ולא מקל), שהוא לא יקר כמו הWELLER'S

ועושה עבודה ממש טובה (ראשים מתחלפים וכו'), עולה באזור ה200 ש"ח, אם מצאתם בפחות שווה לקנות במידה והמלחם עובד כמה שעות ביום

פורסם

אז איזה מלחם ממולץ? ודגם

דיברתי אם הבן אדם והוא אמר שהוא מוכן לקנות אותו

כי כשאני יפסיק לעבוד שם המלחם נשאר במפעל והוא ישתמש הו

וחשוב שהמלחם לא יהיה כבד ונוח מה יותר נוח לדעתך מקל או אקדח כי אקדח לא ניסיתי

פורסם

אם אתה רוצה חיית עבודה בתקציב בינוני, הייתי הולך על "ההאקו"

אם אתה מסניף כל היום בדיל, ואתה חייב רגישות מסויימת (משחקים של טמפ' וכו'), הייתי הולך על תחנת הלחמה של "וולר"

לגבי הנוחות, אישית אני עובד עם הכל, אך הייתי ממליץ לך לנסות את 2 הסוגים כדי לקבוע איזה סוג יותר נוח לך יותר.

פורסם

אני חושב שאם אתה רוצה לקנות מלחם על גז (תקציבי ונחמד) אתה יכול לקנות אחד ב"בלצר" אלקטרוניקה (שד' הר ציון) ב- 150 שקל. אחר כך אתה קונה עוד בקבוק גז שמספיק לך להמון זמן (אותה חנות - 20 שקל)

אם אתה רוצה מלחם רגיל, גם את זה יש להם, וגם את הדרמל המיוחד הזה שיש פה (_400 ומשהו שקל) ועוד כמה דגמים נחמדים של מלחמי גז ורגילים. אפילו מלחם 15W 12V (חביב במיוחד - בסביבת העבודה של המחשב אתה פשוט מביא מצבר ליד ועובד - ואין גם כבל עבה )

לגבי המלחם החלש יותר - יש יתרונות אבל גם חסרונות, החסרון הוא שאין לו כוח כמו למלחם רגיל (30 -80 W) אבל הוא די קטן, קל משקל, נייד ולא יכול לסרוף לך את הרכיבים.

שים תמונה של מה שקנית בסופו של דבר .... :hat:

פורסם

אני לא יכול לנסות את שתי הסוגים אני יכול רק אחד אני יקנה מלחם רק מההצעות שלכם בלי שאני ינסה לבד אז בגלל זה אני שואל מה עדיף

arkadur כפי שאמרת אתה עובד הרבה אם מלחמים וניסית את שני הסוגים אז מה לדעתך יותר נוח אני לא צריך לשנות טמפרטורה

כמה זמן בערך אפשר להחזיק את המלחם דלוק ואם לא קשה לך תביא לי לינק לאיזה אתר מחול שעושה משלוחים לארץ ומוכר את המלחם שאתה מציע בסוף הוא רוצה לקנות מחול

ggg456 חשבתי על האפשרות של מלחם גז אבל אמרו לי פה שזה לא שווה בגלל שהמלחם צריך להיות דלוק הרבה.

ומתי שנזמין את המלחם הוא אפילו לא יהיה אצלי בבית פעם אחת בגלל שהוא לא יהיה שלי אז אני מקסימום יצלם אם הפלאפון

ומלחמים רגילים היו לי איזה 6 או 7 עכשיו יש לי מלחם רגיל שכל הראש שלו הלך

שחכתי לציין שחושב שיהיה למלחם ראש איכותי דק כי יש לפעמים מקומות שיש איזה פחות מסנטימטר רווח בין שני מקומות שצריך להלחים

תודה לכם על התשובות ובאמת לא חשבתי שיש אנשים שמבינים במלחמים ומלחמים בעצמם חשבתי שאני מיוחד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים