פורסם 2008 במרץ 2517 שנים היום התחדשתי בערכת DREMEL גדולה. מכשיר "הדרמל" עצמו, ערכת כלים כללית, ערכת פוליש, מבער/מלחם, מתאם ראש זוויתי, מתאם מסור לעץ ומעמד מתכוונן (לא חדש) גם של דרמל. המכשיר הבא משמש כמבער (ברנר) עם להבה של 1200 מעלות, מלחם ובלאוור (פולט אוויר חם). הוא מגיע גם עם מספר סכינים המאפשרים צריבה אומנותית על עץ ועוד איזה ראש להסרת צבע: מתאם ראש זוויתי מאפשר להגיע למקומות לא נגישים בצורה רגילה ומתאם נוסף המכיל מסור דיסק בעיקר לחיתוך עץ: הדרמל עצמו, עם ציר גמיש: עכשיו אפשר להתחיל לעבוד בבית
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים מחבר כל דבר נמכר בנפרד, את המחיר המדוייק אני לא יכל לפרסם אבל זה באזור ה 1500 ש"ח אם קונים את זה רגיל.
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים ראיתי את המלחם הוא עולה בסביבות ה400 אתה יודע אם הוא שווה את זה? ומה זאת אומרת מלחם גז ?אני מצטער על כל השאלות
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים רוצה להתחלף איתי? אתה תביא לי את כל מה שקנית באיזה 1500 שקל ואני יביא לך דרמל של סקיל שעלה לי 300... רוצה? חח.. תתחדש... כל הכבוד על ההשקעה בקניה הזאת...
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים מחבר הצעה מפתה, אני אשקול זאת המלחם/ברנר הזה פועל על גז ויש אפשרות למלא אותו. זה גז של מצת. יותר פרטים אני אוכל לספק כנראה בסופ"ש שיצא לי לעבוד איתו קצת.
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים טוב תודה אם תעבוד איתו תעדכן פה איך הוא למה אני חושב לקנות אותו כי פשוט לאף אחד שאני מכיר אין מלחם אז אין לי מאיפה לבדוק מלחמים והמלחם הזה נראה לי טוב וגם הוא נוח שאין איתו כבל כי אני לחים די הרבה היו לי איזה 7 מלחמים עכשיו אני אם איזה מלחם מעפן שקניתי ב50 שקל בACE אז תעדכן אם תוכל תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.