עבור לתוכן

מישהו פה עם ויסטה ו nvidia?

Featured Replies

פורסם

מדובר על ויסטה 32 ביט. וכרטיס מסך מסוג 8800GTS. החיבור לטלויזיה לא עובד. האפשרות קיימת. אבל שאני מנסה להפעיל אותה יש רק גלים של שחור ולבן בלי שום קשר אפילו הכי רחוק לתמונה.

החלפתי כבלים - לא הבעיה

שידרגתי את הדרייברים (גם לויסטה, SP1. וגם לכרטיס מסך)

במחשב הישן שרץ על XP לא היתה שום בעיה..

מישהו מכיר את הבעיה (חיפוש בגוגל הראה שיש עוד אנשים עם הבעיה אבל בלי פתרונות)

באותו הקשר, יש לי חבר עם XP שרוצה לעבור לויסטה (עזבו את ה"כן ויסטה, לא ויסטה") ולא עושה את זה רק בגלל הבעיה שיש לי. יש לו טלויזיה HD, (אצלי רגילה ומיושנת, אפילו בלי s video) יש מצב שאצלו זה יעבוד?

תודה מראש.

פורסם

זה קורה הרבה לאנשים עם 8800. יש להם בעיות עם החיבור לTV....

פורסם

ואיך פותרים את הבעיה הזאת?

פורסם
  • מחבר

בחיפושים בגוגל ראיתי שלאנשים יש את הבעיה הזאת לאו דווקא עם 8800. אלא עם nvidia ו ויסטה.

8800 על xp מתקתק TV OUT....

פורסם

גם לי יש ויסטה ו8800GTS

לא ניסיתי לחבר אותו לטלויזיה אבל זאת כנראה בעיה של דרייברים!

פורסם

לי היה ויסטה עם 7600GS והחיבור לTV הלך חלק והכל טוב ללא בעיות.

ככה שזה לא בעיה כללית של NVIDIA

פורסם

זה קשור לדרייברים היה לי את אותה בעיה

נסה להתקין דרייבר יותר ישן תראה שזה מסתדר לך

פורסם
  • מחבר

ישן יותר דווקא? אתה יכול להגיד לי באיזה גרסה אתה משתמש? מאיפה אני יכול להשיג דרייברים ישנים?

איזה הגיון עובד פה אם דרייבר ישן יעבוד וחדש יהרוס...? לא שאני לא הולך לנסות את זה...

קצת מוזר לי אבל כי יש לי את ה 8800GTS מהשניה שהוא יצא לשוק. וגם את הויסטה. כך שהרבה גרסאות של דרייברים כבר עברו אצלי...

פורסם
  • מחבר

כן אני זוכר את הידיעה הזאת. אין פה משהו חדש. היא מלפני חצי שנה. אז חשבתי שמאז יש חידושים בתחום.

יצאו עוד דרייברים

SP 1 לויסטה

ע.מ. מחשבים פתר את הבעיה עם דרייברים ישנים. יש כלמיני דרכים שונות ומשונות לנסות לפתור את הבעיה. חיפוש באינטרנט ימצא לך את חלקם. אצלי כלום לא עבד. אבל תמיד יש כמה אנשים שכותבים שלהם זה עזר (על כל אחד כזה יש עשר שזה לא עזר להם)

יש לזה ריח רע בכל אופן

תגידו. יש אפשרות לחבר את המחשב לחיבור SVIDEO של המממיר ("יס") ואז אולי איכשהו משהו יעבוד?

נ.ב

הדרייברים הראשונים שיצאו עם הכרטיס - בכלל לא היו מזהים שחיברת את המחשב לטלויזיה ולא נותנים לך אפשרות לשדר.

היום הדרייברים נותנים לך את האפשרות לחבר לטלויזיה ( זה מזהה משהו) אבל האות שהם מוציאים או משהו כזה. לא קשור לכלום ואין תמונה (כמו שכתבתי בהודעה הראשונה)

פורסם

אתה יודע, בכל מדריך כזה לפיתרון הבעיה, יש חלק מהפאזל, וסביר להניח שאם תעשה את כולם, תגיע בסוף לקונפיגורציה המלאה המאפשרת לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה.

זה עבד ככה עם הראוטר אצלי בבית. עשינו כמה מדריכים, ובכל מדריך אמרו לעשות מה שאמרו באחרים + עוד איזה משהו שלא היה באחרים...

פורסם
  • מחבר

פיספסתי משהו.... על איזה מדריך אתה מדבר?

אם זה מה שיש בגוגל. אז אני מנסה כל מה שאני מוצא... בלי ניצחון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים