עבור לתוכן

החוצפה של קהילות MSN בפורומים אחרים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ובמיוחד למנהלי HWzone,

כדאי שתקשיבו לסיפור הבא, במיוחד אם אתם לא מכירים את שיטות העבודה של מיקרוסופט. :pissed:

לא מזמן פתחנו באתר מערכת פורומים בנושאים שונים ובינתיים גם כמה חברים התקדמו והפכו להיות מנהלי פורומים.

יום אחד ביקר אצלנו באתר מתן זגרון, מנהל תחום בידור של קהילות MSN ובאמצעות האימייל פנה למנהל פורום טלויזיה ופורום הישרדות.

המכתב של מתן שיבח והילל את קהילות MSN ואחרי ההקדמה הארוכה ההצעה שלו היתה: בוא לנהל את קהילת הטלויזיה בקהילות MSN. כמובן שההצעה לוותה במילים יפות כולל הבטחה מעורפלת לצ'ופרים שטיבם אינו ידוע (מעניין אם עשרות פרסומות מרצדות מול העיניים נחשבות לצ'ופר אצל אנשי מיקרוסופט).

בסוף המכתב ולאחר החתימה, "נזכר" פתאום מתן באיזה פרט קטן ששכח לציין מקודם: ניהול ב-MSN דורש בלעדיות לפורטל. המשמעות היא שלמנהל החדש לא תהיה אפשרות להמשיך לנהל באתרים ופורטלים אחרים. הסיבה המוזרה לדרישת הבלעדיות היתה: "מכיוון שאנחנו מכשירים את המנהלים ונותנים להם כלים חדשים לניהול קהילה וכיו"ב".

חשוב לי שכולם יידעו על העניין הזה כי גם ככה יש לחברת מיקרוסופט מוניטין מפוקפק של מונופול דורסני בקרב אנשים רבים והנה יש לנו עוד דוגמא לנסיונות השתלטות על מתחרים פוטנציאליים.

כדאי שתדעו גם שבמייל ההוא מתן כתב: "ביקרתי במס' פורומים וקהילות ברחבי הרשת ובחרתי מס' אנשים נבחרים ואיכותיים לקבל את ההצעה".

בקיצור, מאוד יכול להיות שמנהלי קהילות MSN ניסו לפתות גם מנהלים מכאן כולל דרישה להתפטר מניהול בפורום HWzone.

לכן אני מציע לבעלי האתר ולמנהלים לפקוח עין טוב טוב, שהחבר'ה של מיקרוסופט לא ינסו לפגוע גם בקהילה שלכם.

מישהו בכלל שמע פעם על קהילה שמגייסת מנהלים מתנדבים מפורומים אחרים ויש לה את החוצפה לדרוש מהם התפטרות מניהול באתרים אחרים? :nono:

הנה קישור לכתבה על קהילות msn מתוך חדשות לינמגזין.

פורסם

2eb8lcj.jpg

huh? :-X

בכל מקרה, קצת חשוד לי שמשתמש חדש פותח אשכול כולכך תוקפני.

פורסם

תודה רבה לך על האזהרה

אבל אני חושב שהמנהלים פה לא ירצו לעבור לפורומים אחרים וזאת פשוט חוצפה זה אותו הדבר כמו שחברת ATI תגיד לNVIDIA בואו תעברו אלינו ותתפטרו מNVIDIA

אם אתה רוצה לדבר אם המנהלים יש לך את זה

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301372.0

אם לא ראית תקרא בכתבה שהם רוצים להחזיר להם על מה שהם עשו וככה המנהלים בפורומים שונים לא יפגעו וגם הם יפסיקו לנסות לקחת מנהלים מפורומים

פורסם

מה אתה רוצה מהדפדפן שלו.

הבנאדם מתוך טוב לב, הבא להזהיר כאן את מנהלי הפורום.

מין הסתם זאת הודעה ראשונה שלו. תשתמש במה שיש לך בין האוזניים. לא יזיק.[br]פורסם בתאריך: 25.03.2008 בשעה 16:44:03

תודה רבה לך על האזהרה

אבל אני חושב שהמנהלים פה לא ירצו לעבור לפורומים אחרים וזאת פשוט חוצפה זה אותו הדבר כמו שחברת ATI תגיד לNVIDIA בואו תעברו אלינו ותתפטרו מNVIDIA

אם לא ראית תקרא בכתבה שהם רוצים להחזיר להם על מה שהם עשו וככה המנהלים בפורומים שונים לא יפגעו וגם הם יפסיקו לנסות לקחת מנהלים מפורומים

בחיי שאלוהים יעזור לך.

פורסם

למה ?

פורסם

אל תדאג, אף אחד פה לא יעבור לפורומים של MSN ;D

פורסם

למה ?

נכון. זה פורום מחשבים. אבל לא' date=' לא [b']כל נושא קשור ל NVIDIA ו ATI.

זה לא נראה לך קצת הזוי שהוא מדבר על זה בן-אדם וחצי שעברו מהפורום שלו ל MSN

ואתה משווה את זה לענקיות החומרה?

פורסם

אני לא מבין...

הוא יהפוך להיות עובד של MSN? כי אם כן הדרישה לגיטימית לחלוטין. שטויות שהוא יגיד בפורום אחר יכולות לחזור חזרה אל MSN ולפגוע בה, שלא לדבר על זה שיש ניגוד אינטרסים מובהק...

מה הבעיה כאן?

פורסם

טוב די, כמו שנאמר כבר:

אם אתה רוצה לדבר אם עם המנהלים יש לך את זה

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301372.0

אם אתה באמת בא ממקום של להזהיר את המנהלים אז אין סיבה לדון בכך עם כל הפורום, ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים