עבור לתוכן

תגידו למשטרה אין מה לעשות יותר

Featured Replies

פורסם

בשבועיים האחרונים כל יום עוברת ליד הבית שלי ניידת ועוצרת מכוניות בין השעה 12 ו4 תמיד זה שוטר ושוטרת כל יום אני שומע תעצור בצד

למה הם עוצרים זה סתם כי משעמם להם או שהם בודקים משהו כי זה חשוד כל יום כמה פעמים ?

פורסם

משעמם להם...

אצלנו ליד הבית ספר היסודי תמיד יש משטרה ועוצרת רכבים שלא עצרו בשלט עצור...

במקום שהם ייסעו לפקח בכביש או לעצור נהגים שיכורים הם בוחרים לרשום דוחו"ת על "עבירות תנועה" מהסוג הזה..

פורסם
  • מחבר

זהו שאני לא מבין מה הקטע שהם עוצריפ נהגים

אולי יש איזה משהו חדש שהם בודקים או מחפשים משהו

פורסם

לא לעצור בעצור זה דבר קטלני

תחשוב שאתה נוהג ברכב ויודע שיש לך זכות קדימה ופתאום יוצא לך רכב בהפתעה מרחוב צדדי.

אם הספקת לעצור בלי שההוא יכנס בך עדיין יש סיכוי שהנהג שנוסע מאחוריך יכנס בך כי עצרת בפתאומיות.

פורסם

כן זה כי משעמם להם, הם מעדיפים לעשות את זה מאשר להיות בבית עם המשפחה והחברים שלהם.

בחייאת .. זאת העבודה שלהם, זה בדיקות אקראיות שגרתיות וזה חלק מהעבודה.

זהו שאני לא מבין מה הקטע שהם עוצריפ נהגים

אולי יש איזה משהו חדש שהם בודקים או מחפשים משהו

כן ,זה משהו חדש דנדש -"משטרת תנועה" , רעיון מטורף וחדשני שהביאו מארה"ב :P

פורסם
  • מחבר

מה שור בדיקה שגרתית זה אם יש רכב חשוד או משהו אבל זה אותם שוטרים שפשוט נוסעים ועוזרים מכונית מכונית

פורסם

משעמם להם...

במקום שהם ייסעו לפקח בכביש או לעצור נהגים שיכורים הם בוחרים לרשום דוחו"ת על "עבירות תנועה" מהסוג הזה..

אני מאוד מקווה שאתה סתם היית ציני.

פורסם

משעמם להם...

אז אתה סומך על משמרות הזה"ב, אני מניח?

מה הלאה? 'השוטרים עוצרים גנבים, אולי הם מתכננים משהו!'?

פורסם

לא לעצור בעצור זה דבר קטלני

תחשוב שאתה נוהג ברכב ויודע שיש לך זכות קדימה ופתאום יוצא לך רכב בהפתעה מרחוב צדדי.

אם הספקת לעצור בלי שההוא יכנס בך עדיין יש סיכוי שהנהג שנוסע מאחוריך יכנס בך כי עצרת בפתאומיות.

אני מניח שרוב אלה שהם עוצרים לא עצרו לגמרי או כמה סנטימטרים אחרי קו העצירה. העבירה החמורה היא אי מתן זכות קדימה.

יש עבירות חמורות בהרבה מאי עצירה מוחלטת בעצור(כמובן כל עוד נותנים זכות קדימה) ובהן המשטרה לא מטפלת. מי שמע על מישהו שקיבל דוח על עקיפה בקו לבן? סטייה מנתיב? עקיפה כשהדרך אינה פנויה? ועוד.

פורסם

פותח התראד כנראה שאתה לא שומע רדיו ...... :)

"בימים אלו המשטרה פועלת כדי לחשוף נהגים ללא רשיון בתוקף , נהג שלא יפקיד את רשיונו עלול להעצר ולשלם קנס גבוה ........"

פורסם

אני מניח שרוב אלה שהם עוצרים לא עצרו לגמרי או כמה סנטימטרים אחרי קו העצירה. העבירה החמורה היא אי מתן זכות קדימה.

יש עבירות חמורות בהרבה מאי עצירה מוחלטת בעצור(כמובן כל עוד נותנים זכות קדימה) ובהן המשטרה לא מטפלת. מי שמע על מישהו שקיבל דוח על עקיפה בקו לבן? סטייה מנתיב? עקיפה כשהדרך אינה פנויה? ועוד.

כי אלו עבירות שהרבה יותר קשה לצפות מראש. אתה לא יכול לעמוד באמצע הכביש ולחכות שמישהו יחצה קו לבן, אבל אתה יכול לעמוד ליד תמרור עצור ולחכות שמישהו לא יעצור בו.

פורסם

אם אתה גר ברחוב שהוא לא ראשי אז זה באמת טיפשי לעשות דבר כזה

אם השוטרים נמצאים שם כל הזמן אז הנהגים שעושים עבירות 'ילמדו' שהשוטרים שם וישמרו את כל הכללים בטווח של 20 מטר מהמקום

פורסם

כי אלו עבירות שהרבה יותר קשה לצפות מראש. אתה לא יכול לעמוד באמצע הכביש ולחכות שמישהו יחצה קו לבן, אבל אתה יכול לעמוד ליד תמרור עצור ולחכות שמישהו לא יעצור בו.

ואני חשבתי שצריך לאכוף את העבירות המסוכנות ולא את אלו שקל לתת עליהן קנס. יתכן ומשהו לא בסדר אצלי...

פורסם

העבירות הכי מסוכנות הם רמזור אדום, תמרור עצור וטלפון סלולארי.

ומי ששאל אז אני קיבלתי פעמיים דוח על חציית פס לבן (אפילו זוכר את המקומות, כביש ערד ים המלח וצומת העמקים בצפון)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים