פורסם 2008 במרץ 2517 שנים בשבועיים האחרונים כל יום עוברת ליד הבית שלי ניידת ועוצרת מכוניות בין השעה 12 ו4 תמיד זה שוטר ושוטרת כל יום אני שומע תעצור בצד למה הם עוצרים זה סתם כי משעמם להם או שהם בודקים משהו כי זה חשוד כל יום כמה פעמים ?
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים משעמם להם...אצלנו ליד הבית ספר היסודי תמיד יש משטרה ועוצרת רכבים שלא עצרו בשלט עצור...במקום שהם ייסעו לפקח בכביש או לעצור נהגים שיכורים הם בוחרים לרשום דוחו"ת על "עבירות תנועה" מהסוג הזה..
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים מחבר זהו שאני לא מבין מה הקטע שהם עוצריפ נהגים אולי יש איזה משהו חדש שהם בודקים או מחפשים משהו
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים לא לעצור בעצור זה דבר קטלניתחשוב שאתה נוהג ברכב ויודע שיש לך זכות קדימה ופתאום יוצא לך רכב בהפתעה מרחוב צדדי.אם הספקת לעצור בלי שההוא יכנס בך עדיין יש סיכוי שהנהג שנוסע מאחוריך יכנס בך כי עצרת בפתאומיות.
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים כן זה כי משעמם להם, הם מעדיפים לעשות את זה מאשר להיות בבית עם המשפחה והחברים שלהם. בחייאת .. זאת העבודה שלהם, זה בדיקות אקראיות שגרתיות וזה חלק מהעבודה. זהו שאני לא מבין מה הקטע שהם עוצריפ נהגים אולי יש איזה משהו חדש שהם בודקים או מחפשים משהו כן ,זה משהו חדש דנדש -"משטרת תנועה" , רעיון מטורף וחדשני שהביאו מארה"ב
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים מחבר מה שור בדיקה שגרתית זה אם יש רכב חשוד או משהו אבל זה אותם שוטרים שפשוט נוסעים ועוזרים מכונית מכונית
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים משעמם להם...אצלנו ליד הבית ספר היסודי תמיד יש משטרה ועוצרת רכבים שלא עצרו בשלט עצור...במקום שהם ייסעו לפקח בכביש או לעצור נהגים שיכורים הם בוחרים לרשום דוחו"ת על "עבירות תנועה" מהסוג הזה..אני מאוד מקווה שאתה סתם היית ציני.
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים משעמם להם...אצלנו ליד הבית ספר היסודי תמיד יש משטרה ועוצרת רכבים שלא עצרו בשלט עצור...במקום שהם ייסעו לפקח בכביש או לעצור נהגים שיכורים הם בוחרים לרשום דוחו"ת על "עבירות תנועה" מהסוג הזה..אז אתה סומך על משמרות הזה"ב, אני מניח?מה הלאה? 'השוטרים עוצרים גנבים, אולי הם מתכננים משהו!'?
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים לא לעצור בעצור זה דבר קטלניתחשוב שאתה נוהג ברכב ויודע שיש לך זכות קדימה ופתאום יוצא לך רכב בהפתעה מרחוב צדדי.אם הספקת לעצור בלי שההוא יכנס בך עדיין יש סיכוי שהנהג שנוסע מאחוריך יכנס בך כי עצרת בפתאומיות. אני מניח שרוב אלה שהם עוצרים לא עצרו לגמרי או כמה סנטימטרים אחרי קו העצירה. העבירה החמורה היא אי מתן זכות קדימה.יש עבירות חמורות בהרבה מאי עצירה מוחלטת בעצור(כמובן כל עוד נותנים זכות קדימה) ובהן המשטרה לא מטפלת. מי שמע על מישהו שקיבל דוח על עקיפה בקו לבן? סטייה מנתיב? עקיפה כשהדרך אינה פנויה? ועוד.
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים פותח התראד כנראה שאתה לא שומע רדיו ...... "בימים אלו המשטרה פועלת כדי לחשוף נהגים ללא רשיון בתוקף , נהג שלא יפקיד את רשיונו עלול להעצר ולשלם קנס גבוה ........"
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים אני מניח שרוב אלה שהם עוצרים לא עצרו לגמרי או כמה סנטימטרים אחרי קו העצירה. העבירה החמורה היא אי מתן זכות קדימה.יש עבירות חמורות בהרבה מאי עצירה מוחלטת בעצור(כמובן כל עוד נותנים זכות קדימה) ובהן המשטרה לא מטפלת. מי שמע על מישהו שקיבל דוח על עקיפה בקו לבן? סטייה מנתיב? עקיפה כשהדרך אינה פנויה? ועוד.כי אלו עבירות שהרבה יותר קשה לצפות מראש. אתה לא יכול לעמוד באמצע הכביש ולחכות שמישהו יחצה קו לבן, אבל אתה יכול לעמוד ליד תמרור עצור ולחכות שמישהו לא יעצור בו.
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים אם אתה גר ברחוב שהוא לא ראשי אז זה באמת טיפשי לעשות דבר כזהאם השוטרים נמצאים שם כל הזמן אז הנהגים שעושים עבירות 'ילמדו' שהשוטרים שם וישמרו את כל הכללים בטווח של 20 מטר מהמקום
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים כי אלו עבירות שהרבה יותר קשה לצפות מראש. אתה לא יכול לעמוד באמצע הכביש ולחכות שמישהו יחצה קו לבן, אבל אתה יכול לעמוד ליד תמרור עצור ולחכות שמישהו לא יעצור בו. ואני חשבתי שצריך לאכוף את העבירות המסוכנות ולא את אלו שקל לתת עליהן קנס. יתכן ומשהו לא בסדר אצלי...
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים העבירות הכי מסוכנות הם רמזור אדום, תמרור עצור וטלפון סלולארי.ומי ששאל אז אני קיבלתי פעמיים דוח על חציית פס לבן (אפילו זוכר את המקומות, כביש ערד ים המלח וצומת העמקים בצפון)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.