פורסם 2008 במרץ 2517 שנים יש לי בעיה לרוב שאני מתקין משחקים זה עושה לי שגעיות באמצע ההתקנה כול פעם ב% אחר ואני בתוח שהקובץ תקין וזה קוראה ברוב ההתקנות מה עושים?
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים מחבר זה לא שגיאה זה אומר שהקובץ פגום /לא קארי (כמו CRC) אבל הבעיה שזה כול פעם משתנה(נגיד אותו משחק ניסיתי להתקין כמה פעמים ופעם זה נתקה ב 34% ופעם שניה ב 83% וככה זה משתנה) וזה קורה כמעת בכול ההתקנות במחשב שלי
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים אתה מתקין מכונן אופטי? אם כן תנסה להעתיק את ההתקנה לדיסק הקשיח.אם גם בהתקנה מהדיסק הקשיח יש את אותם הבעיות רצוי לבצע סריקה לדיסק ולראות עם אין לו סקטורים פגומים.
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים מחבר גם אני חושב שזה בעיה בסטורים זה כבר דיסק שני שאני מחיף בעקבות בעיות כאלה למה הם נוצרות ???איך אני עושה בדיקה ???
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים מחבר גם כול פעם שאני מוריד קבצים נגיד של ראר ומנסה לפתוח אני מקבל שגיאות כמעט תמיד וגם בUTORRENT כול פעם שאני מוריד משהו זה מגיעה ל100% אני מנסה לפתוח וזה נותן חי שגיעה (אז אני עושה לזה CHECK בUTORRENT ומסתבר שזה לא 100% אלה 99.0 ...[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.