עבור לתוכן

K20D מתחרה ב-D300?(!)

Featured Replies

פורסם

מקריאה ראשונית על ה-K20D נראה שמדובר במצלמה ברמה סמי-מקצועית שמכוונת לשוק של ה-D300 (וזולה ב35%! וכוללת יצוב מובנה בגוף)?

מה דעתכם?

פורסם

היא גם עדיפה בחלק מהדברים על ה-D300, אבל לניקון בכל זאת יש לא מעט יתרונות משלה:

1. מערכת האוטופוקוס - בעיקר כמות החיישנים, אבל כנראה שגם היכולת לעקוב אחר נושאים בתנועה (כולל, בין השאר, יכולת לעקוב אחר נושא לפי צבע).

2. תצוגה-חיה מתקדמת יותר (עם פוקוס אוטומטי מבוסס קונטרסט, ולמיטב ידיעתי ללא מגבלת זמן)

3. עינית 100%

4. מערכת פלאש מדוייקת יותר

6. קצב אש גבוה יותר (כשמצלמים ברזולוציה מלאה)

7. תיקון אברציה כרומטית בתוכנה

8. AF assist מובנה

9. מסך LCD איכותי יותר

10. היתרונות הרגילים של חברות-עדר - שוק יד שניה עם מבחר גדול יותר, מעבדת תיקונים מנוסה יותר, סחירות גבוהה של הציוד, אין בעיה של מבטים מזלזלים מכאלה שחושבים שהם מבינים, וכו'

אם ה-D300 בתקציב ויש לך כסף להוסיף סט עדשות מיוצבות, שכח מהפנטקס (אבל עם תקציב כל כך שמן אולי כדאי שתשקול את האולימפוס E3). אם אתה מוגבל בתקציב ומחפש תמורה מקסימלית לכסף, לך על ה-K10D או חכה שהמחיר של ה-K20D יירד.

פורסם

זאת יכולה להיות מצלמה מצויינת, רק הבעיה במבחר עדשות נשארת, המבחר הדל מאוד לעומת חברות כגון canon, nikon, ולפחות אותי זה מבאס, כי מצלמה כזאת לוקחים לתווך ערוך, ורוצים מבחר, במיוחד בארץ שלנו, אז אם אני הייתי לוקח, הייתי מוסיף את הסכום הנדרש, וקונה את ה d300

פורסם

אילו עדשות חסרות לך בפנטקס?

אילו עדשות היית קונה עם ה-D300?

פורסם
  • מחבר

אם ה-D300 בתקציב ויש לך כסף להוסיף סט עדשות מיוצבות, שכח מהפנטקס (אבל עם תקציב כל כך שמן אולי כדאי שתשקול את האולימפוס E3). אם אתה מוגבל בתקציב ומחפש תמורה מקסימלית לכסף, לך על ה-K10D או חכה שהמחיר של ה-K20D יירד.

זה כבר ממש רחוק מהתקציב (ובטוח מהיכולות/צרכים :)).

השאלה היא מה הסבירות שהמחיר של ה-K20D ירד לאזור ה-1000$ בעתיד ואז נראה לי שזה שווה את התוספת ל-K10D וכדאי לחכות עוד כמה חודשים ובנתיים להמשיך להתעמק ב-GX100 ...

פורסם

אני לא רואה את ה-K20D יורדת ל-$1000 לפני ספטמבר (תערוכת הפוטוקינה), וגם אז אני בספק אם זה ייקרה. מצד שני, אני לא נביא, אז לך תדע... ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים