עבור לתוכן

הציפוי בין הצלעות קירור למעבד ירד, מה עושים?

Featured Replies

פורסם

היום ניקיתי את המחשב ,פירקתי חלק חלק וניקיתי עם ספריי אויר כשפירקתי את המאוורר של המעבד כמובן שפירקתי גם את הצלעות כדיי לנקות אותם,גיליתי שהחומר השחור בין המשטח של הצלעות למעבד התקלף חלק נשאר על המעבד וחלק נשאר על המשטח של הצלעות וחלק יצא ,מה עליי לעשות?

*מדובר במעבד פנטיום 4 ומאוורר מקורי של פנטיום 4

פורסם

זה מדבקה טרמית היא נהרסת עם הזמן תנקה טוב משאריות המדבקה את הגוף קירור ואת המעבד אבל בעדינות ותמרח חומר טרמי מסוג כלשהו

בצורה כמו שכתוב לך במדריך הנ"ל כי זה הכי יעיל ואל תתיחס לזה שהמעבד במדריך זה AMD או P3:

http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=as_apllying

פורסם

כנראה זה המשחה הטרמית או הפד הטרמי.

קנה משחה מחנות מחשבים כלשהי ומרח במקום

פורסם

זה הפד הטרמי , הוא גורם להעברת חם טובה יותר.

אם אתה לא ב-OC אין לך מה לדאוג.

יש לך 2 אופציות :

1. לנקות את הפד ולשים משחה טרמית חדשה \ לא לשים משחה טרמית חדשה

2. להשאיר את זה ככה

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובות המהירות והטובות שלכם .

שנית הבנתי שאת המשחה אני מורח על הליבה של המעבד אבל בכתבה שקראתי המעבד הוא פנטיום 3 ולא פנטיום 4 כמו אצלי ולכן לא הבנתי איפה הליבה אצלי במעבד?

אשמח לתגובה!

פורסם

זה מדבקה טרמית היא נהרסת עם הזמן תנקה טוב משאריות המדבקה את הגוף קירור ואת המעבד אבל בעדינות ותמרח חומר טרמי מסוג כלשהו

בצורה כמו שכתוב לך במדריך הנ"ל כי זה הכי יעיל ואל תתיחס לזה שהמעבד במדריך זה AMD או P3:

http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=as_apllying

תשים לב שכתבתי לך מלכתחילה לא להתייחס לזה שישלך P4 ולמרוח אל כל המשתח של המעבד שלך ולגבי הגוף קירור בדיוק מה שכתוב שם.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אז בפנטיום 4 אפשר למרוח את המשחה על כל המשטח ? מה שאתה אומר למעשה זה שהליבה היא פנימית ולא נראית לעין?

פורסם

זה בדיוק מה שאני אומר ;D

פורסם
  • מחבר

תודה !

דרך אגב אפשר לשים פד וזהו במקום למרוח משחה?

*אני עובד עם המעבד בצורה רגילה לא עשיתי לו אובר קלוק.

פורסם

לא ראיתי עוד בשום מקום שמוחרים פד הכוונה מדבקה טרמית מוחרים רק חומר הוא דיי זול אם תילך לחנות הקרובה אלייך ותבקש רוב הסיכויים יתנו לך חינם שקית קטנה או אולי כמה שקלים מכיוון שאתה עובד עם המעבד רגיל ולא עושה שום OC אז אתה תסתדר עם חומק הכי פשוט.

פורסם
  • מחבר

תודה עזרת לי מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים