פורסם 2003 באפריל 2922 שנים כן, אני יודע שזה מעשה מאוד חכם לעשות....Windows XP Homeהיו שני יוזרים, אחד admin והשני guest, והסיסמא של ה admin פשוט נשכחה.... ואין לי מושג מהי עכשיו.מה עושים?
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים לדעתי לא כדאי לפרמט ...המוצא האחרון הוא פשוט להתקין מערכת הפעלה על הנוכחית, כאשר מוודאים מחיקה של הספרייה של ההתקנה הקודמת.יש מס' פתרונות בעזרת Recovery console, אבל אני לא זוכר כל כך איך עושים את זה.אני מנסה ללמוד את הנושא שוב...
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים אתה יכול להיכנס לתוך היוזר ה-Admin?אם כן, אחרי שאתה נכנס אליו, תלך לStart >> Run >> control userpasswords2תלחץ על היוזר שאתה רוצה ואז עלReset Passwordלמטה.אם אתה באמת יכול להיכנס ליוזר אדמין, הוא לא אמור לשאול אותך את הסיסמא הישנה.עוד דרך היא ללכת ל-כפתור ימני על My Computer ואז ל-Manageלך בצד שמאל לLocal Users and Groupsואז לUsersתלחץ כפתור ימני על היוזר שאתה רוצה ואז עלSet Passwordאני מקווה שהוא לא יבקש ממך את הסיסמא הישנה, אבל אני לא בטוח.
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים יש תוכנה מאוד חזקה שתוקפת את המשתמש Admin או בכלל משתמשים בשביל הסיסמא.תוכל להוריד אותה מפה
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים ישנה אפשרות (אמנם זה לא פתרון כרגע אבל להבא) ליצור דיסקט מפתח. המטרה היא שכאשר אתה שוכח את הסיסמה אז אתה יכול להשתמש באותו דיסקט בכדי לאפס את הסיסמא. ישנם, כמובן, כלי פריצה לא חוקיים לסיסמא (שמשום מה שמעתי עליהם בתוכנית the screen savers) אבל אני לא בטוח שהם יעזרו וזאת מפני שאם בחרת סיסמא לא טריוויאלית אלא משהו מורכב מאוד אז יכול להיות שייקח לך הרבה זמן לפצח אותה.
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים יש תוכנה מאוד חזקה שתוקפת את המשתמש Admin או בכלל משתמשים בשביל הסיסמא.תוכל להוריד אותה מפהניסיתי אותה,אבל אני חושב שיש לו בעיה בכלל להכנס למחשב בעזרת משתמש Admin.(הוא חייב את הסיסמא כדי להכנס).חובה הרשאות אדמיניסטרטיביות ע"מ לפצח את הסיסמא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.