עבור לתוכן

עכבר לGAMERS - תקציב עד 500 שקל, לא אלחוטי

Featured Replies

פורסם

מחפש עכבר הכי הכי טוב שקיים כיום, מהיר,זריז, נוח לשימוש במשך שעות ארוכות וכו'

יש למישהו המלצה על משהו מיוחד?

פורסם
  • מחבר

מה לגבי העכברים של רייזר? איך הם?

פורסם

של רייזר אלה עכברים טובים אבל אני אישית מעדיף את הלוגיטק בG9 יש לך אפשרות להחליף פאנלים ולהתאים מה שנוח לך

אם היה לי כסף הייתי גם לוקח את הG9

אם אתה רוצה לחסוך תיקח את הMX-518 גם עכבר טוב אני כבר איתו משהו כמו שנתיים ואני מרוצה ממנו

אבל כמובן לכל עכבר שתקנה כנראה שבימים הראשונים תצטרך להתרגל אליהם

פורסם
  • מחבר

העיצוב של הלוגיטיק G9 וכול המשחק עם משקולות וכו', נראה לי קצת בעייתי

האמת שהעכבר שציינת ה MX-518 הוא ממש מעולה מנסיון.

אני מתלבט לגבי רייזר ואיזה מבינהים

פורסם

אומרים שהעכבר הכי טוב לגיימינג הוא Razer DeathAdder לגבי ה Razer Lachesis למרות ה4000dpi שלו הוא לא שווה את הכסף.

אבל לפי דעתי, העכברים של לוג'יטק יותר נוחים לעבודה מרובה בגלל העיצוב שלהם.

פורסם

נו באמת אנשים אם אתם לא מבינים אל תגרמו לבנאדם ללכת סתם ולזרוק כסף לפח.

העכבר הטוב ביותר היום שתוכל להשיג בהפרש גדול הוא ה-Razer DeathAdder ומבחינה טכנית זה מוכח מדעית, כמובן שיש אלמנט סובייקטיבי שהוא אם העכבר מתאים ונוח לך ליד - ואני יכול להגיד לך שעדיין לא שמעתי מישהו אחד שהיו לו בעיות נוחות עם העכבר הזה.

הוא עולה 300 שקל וזמין בארץ, לא תוכל להשיג משהו טוב יותר וכל עכבר אחר שתקנה פרט ל-MX518 יהווה בזבוז כסף מוחלט.

בתור אחד שמבין.

פורסם

^^

מחזק :xyxthumbs:

אם יש לך בעיות נוחות או שאתה שמאלי לך על ה razer diamondback 3G - הוא בעל אותם ביצועים של הdeathadder

פורסם

למה בזבוז כסף מה רע הG5 ?

מה שתי הכברים הכי משתלמים שי זה רק MX518 והרייזר הזה

פורסם
  • מחבר

זה גם מה שאני חשבתי בהתחלה - הdeathadder

דרך אגב, יש עוד עכברים לRAZER, איך הם?

יש משהו עדיף עליו או שהוא הכי טוב לדעתכם?

וזה שהעכבר חוטי זה עדיף מאשר לא חוטי?

פורסם

אחרי שעשיתי מחקר די מעמיק כאן בפורום, ה-DEATHADDER באמת עכבר די מוביל בתחום הגיימינג לכן הזמנתי לעצמי אחד מחו"ל במחיר 40 דולר שיחסית לארץ הוא מאוד זול ומשתלם.

פורסם

Razer DeathAdder, העכבר הכי טוב בשוק היום.

הSalmosa שצפוי לצאת יצטרף אליו (אותם נתונים טכניים) ויהיה עדיף לבעלי ידיים קטנות/שמאליים.

פורסם

הG5 ביזבוז כסף

העכבר בPerefect Control במהירות של 1.30 מטר והMalfunction Speed שלו עומדת על 1.35 מטר לשניה שזוהי מהירות לא עד כדי כך גבוהה אם אתה שחקן שמשחק עם sens בינוני עד איטי

הmx518 בPerfect Control ב 2.03מטר לשניה והMalfunction Speed שלו עומדת על 4.5 מטר לשניה

הdeathadder בPerfect Control ב3.92 מטר לשניה והMalfunction Speed שלו עומדת על 4.4 מטר לשניה

פורסם
  • מחבר

מה עם שאר העכברים של רייזר?

כמו החדש הזה עם 4000 DPI?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים