פורסם 2003 באפריל 2922 שנים אני הולך לקנות מפרט בתחילת שבוע הבא שמתוכנן עליו OC רציני, וכרגע בארץ לפי מיטב ידיעתי, הדגם היחיד של 1700+ הוא DUT3C, שהמתח ההתחלתי שלו הוא 1.6v לעומת 1.5v של ה DLT3C, וזה יתרון דיי רציני. קראתי כמה ת'רדים מאתרים בחו"ל, ויש הפרש ממש לא קטן בין האובקלוק של ה L ו ה U. גם אני זוכר שראיתי אחד שעשה 2.3ghz עם קירור אוויר על 1.6v, דבר שנותן עידוד לא קטן .. אז רציתי לשאול, יש סיכוי שיגיע מעבד 1700+ DLT3C בזמן הקרוב ? והאם שווה לחכות לדעתכם ? כי בכל זאת, אני כבר רוצה לקבל את המחשב..
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים 1700+ DUT3C 1700+ DLT3C DLT3C ו DUT3C זה סטפינג חדש ? ואם זה באמת סטפינג חדש האם הוא עדיף על ה JIHUB? תודה. נ.ב VOLTAGE = אור?
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים DLT3C ו DUT3C זה סטפינג חדש ? ואם זה באמת סטפינג חדש האם הוא עדיף על ה JIHUB? תודה. נ.ב VOLTAGE = אור? לא זה לא סטפינג חדש זה איזה קוד שמציין את מתח המעבד או משהו כזה זה עדיין Jiuhb וכן voltage זה אור מאיפה אתה מכיר אותו?
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים OMFG OR $^&$^&%^&%&*%&^ efo ata... ya lamer ;[ ובקשר לשאלה שלך.. הבנתי שגם בזיגזג מוכרים את הסטפינג הזה... כדאי לך לקחת אותו כי כמו שהבנתי עם המתח הנמוך שהוא בא איתו אפשר לפוצץ ב fsb .. אז שווה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.