עבור לתוכן

מה יותר משתלם??

Featured Replies

פורסם

מה יותר משתלם מכל הבחינות כמו כן לטווח הרחוק גם

9800GTX

8800GTS

8800GT

בשלושתם מדובר על SLI

אחד אני יקנה עכשיו ואחד בעתיד

אם אפשר גם לתת מידע על צריכת החשמל של הכרטיסים ככה בקצרה מי לוקח וכמה?

פורסם

לקנות אחד עכשיו ואחד בעתיד לא משתלם בכל מקרה. עד שתקנה את הכרטיס הנוסף, יצאו דגמים חדשים, ואז כרטיס הזהה לשלך יהיה כנראה לא משתלם בעליל.

מי שקנה בזמנו 8800GTS 640 מגה, בכוונה להוסיף לו כרטיס שני מאוחר יותר, גילה שאחרי שנה הוציאו כרטיס שלא מפגר בהרבה אחרי זוג כזה בSLI (כשהכוונה, כמובן, לGT).

פורסם
  • מחבר

המטרה היא מתי שהכרטיס 1 יתחיל להיות חלש בגלל הטכנולוגיה להוסיף לו אחד כמווהו ולצמצם פערים

זה מתאפשר מבחינה כספית גם יותר נוח

GTX SLI זה מפלצת לא? כמעט כמו 88GTSLI ראיתי במבחנים אם אני עושה ל GTX SLI זה יהיה מטורף לא?

פורסם

העניין הוא שכשהכרטיס יהיה עד כדי כך חלש שתצטרך להוסיף עוד אחד, כבר יהיו בשוק כרטיסים שעוקפים את השניים הישנים ביחד, בערך באותו המחיר.

פורסם

את הGTX עזוב. הGTS יותר חזק ממנו ועולה פחות.

אם אתה רוצה כרטיס מסך חזק קח את ה9800GTX.

תמיד עדיף לקחת עכשיו כרטיס מסך אחד חזק ולהחליפו אחרי שנה וחצי בכרטיס מסך חזק אחר.

כל עיניין הSLI והSLI בעתיד לא משתלם.

כי אחרי שנה וחצי אתה תקנה כרטיס מסך כמו שי שלך עכשיו שיעלה מחיר מוסיים ואתה תוכל לקחת כרטי סמסך שעולה יותר ממנו לא בהרבה ולקבל יותר...

בנוסף לזה שאם את הקונהמחשב עם לוח אם עם תמיכה של SLן הוא עולה יותר והתקציב של הכרטיס מסך יורד. או התקציב של רכיב אחר...

(אני מדבר על הבן אדם הממוצע ולא על הבן של גיידמק...... תלוי איפה אתה נמצא..... וההחלטה שלך.... בכל אופן זאת דעתי)

פורסם
  • מחבר

כשאני יקנה עוד אחד בעתיד אני יקנה כרטיס שחזק לאותו זמן ואז זה משתווה לא?

פורסם

בשביל SLI אתה צריך לקנות את אותו כרטיס.

פורסם

תגידו, בעקבות הורדת המחירים של AMD

לא כדאי לשקול לקחת אולי שני HD3870 ?

הם יעלו כמו ה 9600GT ב SLI

פורסם
  • מחבר

מן הסתם כן !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים