פורסם 2008 במרץ 2417 שנים היה לי מאורר מהקופסא של אינטל, החלפתי אותו לאיזה מאוררון חמוד, (רובוט משו)הבעיה היא שהוא לא יושב עם התעלה הזאת במארז ומוציא את האוויר מאחורה, ככה שחלק מהאוויר נכנס לבפנים ויושב לי על הכרטיס מסך שעלה באיזה 4-5 מעלות שלא בא לי עליהן, בטח לא כשהכרטיס מסך לא מתאמץ בכלל.כשאני מפריד ביניהם אפילו עם היד המעלות יורדות בערך ב2, יש איזה פתרון קליל וביתי ליצור מחיצה ביניהם? לא עולה לי כלום :\
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים מחבר מן הסתם הנחתי שהג'יני לא יצא לי מהג'חנון... איך אני דואג לזרימת אוויר טובה יותר למאורר כזה שעומד? http://i31.tinypic.com/2092269.jpg זה המאורר, לצורך העניין העניין הוא שאין לי מושג איך לנתב את היציאה של האוויר מהמאורר החוצה (בלי לנסר את המארז )
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים אני לא מדבר על ההיטינק, אני מדבר על זרימת האוויר במארז (הכנסת אוויר קר מבחוץ והוצאת האוויר החם החוצה).אם יש לך אפשרות לכוון את ההיטסינק שיזרוק אוויר לאחורי המארז (מכיוון הפאנל לכיוון הצד של חיבורי ה I\O), זה אמור להיות בסדר.ותפרט בנוגע למאוררי המארז שלך, מיקום גודל וכיוון זריקת אוויר, אם יש לך מקום למאוררים אחרים וכו'...
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים מחבר המצב כרגע, כמו שכתבתי, שהוא זורק את האוויר לכיוון ה IOיש מאורר אחד איפה שהHDs שמכניסהמאורר של המעבד והספק מוציאויש מאורר קטן ומעפן על הכרטיס מסך
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים המצב כרגע, כמו שכתבתי, שהוא זורק את האוויר לכיוון ה IOיש מאורר אחד איפה שהHDs שמכניסהמאורר של המעבד והספק מוציאויש מאורר קטן ומעפן על הכרטיס מסךממה שרשמת יש לך סך הכל מאורר מארז אחד (מקדימה מכניס).המאוררים של פנים המארז רק מערבלים את האוויר ולא עוזרים בחילוף האוויר.ועל המאורר של הספק אי אפשר להסתמך בתור מאורר מארז.בקיצור מאורר בודד זה ממש לא מספיק, אתה צריך לטפל בסירקולציה, להוסיף מאוררים, אם אין לך מקום מובנה במארז אז תעשה בעצמך חורים או שתחליף מארז.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.