עבור לתוכן

שימוש בתכנה המצורפת למסך VP930

Featured Replies

פורסם

לאחר חיבור המסך, על פניו נראה בסדר. למה משמש תקליטור התכנה שצורף והאם חובה להתקינו?

פורסם

עצור באמצע, אדוני !!! :police:

לתוכנה יש נטיה מוזרה לנעול לחלק מהמשתמשים (לחלק, לא לכולם) את בקרי המסך (הכפתורים שעל גבי המסך), ללא יכולת לשחררם. במקרה זה יש צורך לפנות ישירות למעבדת השירות של היבואן לצורך שחרור הנעילה המטופשת שנגרמה למסך. סתם תסכול.

התוכנה מאפשרת התנהלות קלה יותר של פונקצית ה PIVOT ואפשרות לשלוט על המסך דרך המחשב ולא דרך המסך עצמו (סתם כי זה מאגניב) - אם הפיצ'רים האלה לא ממש מדברים אליך, וותר על ההתקנה שלה. במידה ואתה כן מתקין, קח בחשבון את מה שציינתי.

פורסם
  • מחבר

עצור באמצע, אדוני !!! :police:

לתוכנה יש נטיה מוזרה לנעול לחלק מהמשתמשים (לחלק, לא לכולם) את בקרי המסך (הכפתורים שעל גבי המסך), ללא יכולת לשחררם. במקרה זה יש צורך לפנות ישירות למעבדת השירות של היבואן לצורך שחרור הנעילה המטופשת שנגרמה למסך. סתם תסכול.

התוכנה מאפשרת התנהלות קלה יותר של פונקצית ה PIVOT ואפשרות לשלוט על המסך דרך המחשב ולא דרך המסך עצמו (סתם כי זה מאגניב) - אם הפיצ'רים האלה לא ממש מדברים אליך, וותר על ההתקנה שלה. במידה ואתה כן מתקין, קח בחשבון את מה שציינתי.

אין לתכנה הזו שום שימוש בהקשר של שיפור איכות התמונה, התקנת דרייבר כזה או אחר וכול'?

פורסם

ברשותכם, אנצל את השרשור לשאלה דומה.

היום התחדשתי במסך ה-VP930. לפני מספר שעות התקנתי את התוכנה המצורפת ונתקלתי בבעיה:

בהפעלת התוכנה רק לשונית ה-PIVOT נראית פעילה אך הפונקציה עצמה לא פועלת. בוסף, אין אפשרות גישה ללשוניות ה-WIZARD או הכיוונונים השונים.

ארצה לציין כי כרטיס המסך שלי יחסית מיושן ואני משתמש בחיבור AGP. האם זה מקור הבעיה?

אני כרגע אינני בבית ולאחר קריאת התגובה של AlphaCygni התקשרתי בבהילות לאשתי שתבדוק אם בקרי המסך מתפקדים. נראה שהם לא ננעלו. אני מבין שאין ערך רב בתוכנה זו אך בכל-זאת הייתי רוצה להבין את מקור הבעיה.

שתי שאלות נוספות:

1. האם אפשר להפעיל את פונקציית ה-PIVOT דרך הבקרים החיצוניים?

2. האם מספיק להפעיל את כרטיס המסך עם 16M צבעים (במקום 32M) ולחסוך משאבים שכן זו יכולת ההפרדה של המסך.

פורסם

פונקציית הPIVOT יכולה להיות מופעלת רק עם התוכנה.

לא נראה לי שכרטיס מסך שיושב על AGP כל כך ישנה את המצב במקרה הזה ואין לך שום סיבה לוותר על כמות הצבעים.

אצלי (VP2130B) היו גם בעיות עם התוכנה שאיכשהו התנגשה עם הדרייבר של nvidia אז פשוט הסרתי אותה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים