פורסם 2008 במרץ 2417 שנים אהלן,אני צריך את דעתכם על החנויות הבאות (כל אחד אומר לי משהו אחר ואני כבר לא סגור מאיפה לקנות, מבחינת מחיר, שירות ואחריות):KSPIvoryTMSOMCמיחשוב הצפוןנועה מחשביםלא חייב על כולם להביע דעה, רק על מי שאתם מכירים (או ממליצים על עוד חנות...)
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים אהלן,אני צריך את דעתכם על החנויות הבאות (כל אחד אומר לי משהו אחר ואני כבר לא סגור מאיפה לקנות, מבחינת מחיר, שירות ואחריות): חרא של חנות KSP החנות הכי רמאית בישראל (תקרא ביקורות איש) Ivory - חנות מעולה TMS - לא מכיר OMCמיחשוב הצפון לא מכירנועה מחשבים חנות מעולה רק קצת יקרהלא חייב על כולם להביע דעה, רק על מי שאתם מכירים (או ממליצים על עוד חנות...)לא מתאים לפה... אבל בכל זאת
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים אהלן,אני צריך את דעתכם על החנויות הבאות (כל אחד אומר לי משהו אחר ואני כבר לא סגור מאיפה לקנות, מבחינת מחיר, שירות ואחריות):KSP - תתרחקIvory - תתרחקTMS - מצויינים OMC - קניתי מהם משהו בסניף בנתניה, נראים נחמדים אבל לא ממש מקצועיים בחומרה חדשהמיחשוב הצפון - לא מכירנועה מחשבים - שמעתי דברים טובים, שמעתי דברים מצויינים ושמעתי אזהרות, הכל שמועות.לא חייב על כולם להביע דעה, רק על מי שאתם מכירים (או ממליצים על עוד חנות...)
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים מ ivory אני מכיר רק מקרה אחד טוב אם הידידה שלי וזהוהיא (הורים שלה) קנתה מחשב משם (סלרון של פנטיום 4)תוך פחות משנה נשרף ספק (ג'נרי)אני שמתי לה במחשב אחד שלי (ג'נרי)הא הלכה אליהם אם המחשב והספק השרוףהם החליפו ללא בעיה או שאלות שמו ספק חדש במחשב והשאירו לה את הספק התקין (שאני שמתי)חנות שאני מכיר אישית וקונה אצלהם וממליץ היא אנטר מחשבים צפת (לא מופיעה כאן)
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים אני קניתי ב-TMS כמה פעמים והיה שירות מצויין. הגעתי לשם בעקבות המלצות, לאחר ששמתי לב שהם מאוד זולים.לגבי נועה, הם בסדר גמור, אבל בהתחשב במחירים, אני לא רואה סיבה לא לקנות ב-TMS (אלא אם למישהו כאן יש חוויות "מתקנות" משם?).
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים מה עם מרדנית? (יש להם הרבה סניפים כולל אחד ברמת ישי)מה עם FOX-PC במגדל העמק?האם יש חנויות טובות אחרות באיזור מגדל העמק-עפולה-נצרת-טבריה ?
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים מחבר מה עם מרדנית? (יש להם הרבה סניפים כולל אחד ברמת ישי)מה עם FOX-PC במגדל העמק?האם יש חנויות טובות אחרות באיזור מגדל העמק-עפולה-נצרת-טבריה ?ביררתי בקשר למרדנית, וכל דבר אצלהם יקר באיזה 15% אם לא יותר מTMS. בקשר לFOX-PC, זה נראה שיש להם פחות או יותר אותם מחירים כמו בTMS (שזה אומר זול), אבל המבחר נראה קטן יותר. אין לי מושג לגבי שירות וכו'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.