פורסם 2008 במרץ 2417 שנים שאלה דחופה!!!!!קיבלתי את האייפון 16 גיגה עכשיוהעניין הוא שהמכשיר לא נפתח ומצויר לי הכבל USB+I-TUNESושם הוא אומר לי להירשם ל IT&T מה לסמן???[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים לקפוץ למרכז AT&T הקרוב לבית (שהוא בצד השני של העולם) ולעשות שם מנויוברצינות, צריך לפרוץ את זה ועזרה לא תקבל פה, גוגל איט
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים שאלה דחופה!!!!! קיבלתי את האייפון 16 גיגה עכשיו העניין הוא שהמכשיר לא נפתח ומצויר לי הכבל USB+I-TUNES ושם הוא אומר לי להירשם ל IT&T מה לסמן??? אחי... אל תגע בשום דבר בהגדרות של המכשיר שהוא עוד לא נתפח אחרת נקפדת כי חברת APPEL תראה שפרצת אז היא תסגיר ת'המכשיר באוופן מיידי וצריך לפרוץ אותו וזה קשה לעשות אגב: אח שלי קיבל אייפון 8GB והצילח לפרוץ לאייפון עם עברית הכל וסים ואורנ'ג הכל והוא מתקשר אלי חחחח
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים מחבר באף אחת כמו שאתה רואה... הוא רק חיבר למחשב, לא ידע שצריך לפרוץ :-X קודם כל אל תזלזל... אני MCSE במקצועי אז זה פעם ראשונה שאני רואה את המכשיר ומתעסק איתו אז תחזור לפינה שלך ומהר השתמשתי ב ZIPHONE שהיא מעולה עשיתי איזה שלןש פעמים ריסטור אבל בעקרון זה ממש פשוט
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים מחבר לא קרב כלום לא עשיתי DO IT ALL אלה סימון באפשרויות מתקדמות לקחתי מדריך מעולה מאתר מוכר
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים יפה מאוד..בכל מקרה, אם אתה צריך עזרה במשהו, תוכנות וכדומה, אתה מוזמן לשאול בפרטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.