פורסם 2003 באפריל 2922 שנים אז אני עכשיו אצל שכן שובר תראש למה הצורב לא עובד, הוא עובד עם הנרו החדש, בכל מקרה התקנתי דרייבירם מחדש ניסיתי תוכנה אחרת וזה לא עוזר. הצורב כן צורב מדי פעם ומה שקורה זה שהוא משלים את הסימולצייה ובצריבה עצמה הוא עוצר באמצע, כבר הרס לי מעל 10 דיסקיםמה אני עושה?נ.ב הדגם הוא MP7204A
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים מחבר מדיה של BENQ דווקא די איכותית, מאה אחוז לא בעייה במדיה.ב. גם בDATA וגם בAUDIO הוא נתקע ב2-3 אחוזג. הצורב כבר בן שנה אז אין אחריות.
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים הצורב עבד קודם טוב?מישהו שינה משהו בחומרה במחשב או העביר את הצורב למחשב אחר?
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים מחבר חוץ מפרמוט לא קרה שום דברקודם הוא עבד בסיידראתמול הוא צרב מהמדיה פלייר ועכשיו אי אפשר, זה כאילו הוא כל פעם חוסם תוכנה אחרת
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים קונים חדש,אם זה באמת דפוק!אבל במקום לישבור את הראש ולהרוס דיסקים ולישרוף כסף על דיסקים שנהרסים,אולי תבדוק על רב-פעמי!!
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים מחבר לקנות חדש אני יודע ולקחת לטכנאי אני יודע, אולי יש פתרונות יצירתיים יותר?
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים מחבר ניסית עכשיו לצרוב דרך התוכנה המעפנה של WINXP ונחשו מה זה עובד!!!עדיין דרך הנרו לא למרות שפעם זה עבד, והנרו טוב ההתקנהשלו טובה כי היא עבדה פעם והתקנתי אותו כמה פעמים אני באמת לא יודע מה?
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים זה צורב מצוין לדעתי הוא גם בין הכי טובים שאני מכיר!!!!!!!!!!!!!!!!11שלי הוא321040
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים מחבר רק הנרו מותקן אבל יש תוכנת צריבה BILDIN בXP ומשם זה צורב, אני באמת לא יודע מה הבעיה, אבל אני עכשיו מוריד גירסה אחרת של הנרו אולי זה יעזור מי יודע?
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים למה כל פעם שמישהו צריך עזרה הוא כותבזו שאלה מאתגרתחלאס עם השטויות וניסיונות למשוך אנשים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.