פורסם 2003 באפריל 2922 שנים היי, זה מה שקניתי- http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=297822&pfp=SEARCH (קניתי ב9.99$...) אני מחבר את זה למחשב הלד הזה נדלק אבל המכשירים שאני מחבר לזה לא עובדים וכשאני מחבר אותם בלי זה הם עובדים מצוין..... המחשב מזהה שזה USB HUB אבל הדרייברים של הווינדוס (דרך אגב יש לי ווינדוס 98...) לא עוזרים ונכנסתי לאתר של החברה שהוא- www.belkin.com ואין שם דרייברים לHUB הזה יש לHUBים אחרים והדרייברים שלהם גם לא עוזרים לי.... אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו עד השמיים !!!! תודה רבה רבה רב הרבה רבה רבה לכל העוזרים!!!!
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים כשוינדוס מבקש דרייבר תלחץ על "הבא" כל הזמן (תוריד את כל ה V מהמקומות לחיפוש דרייברים כשתגיע לזה) והוא ישים לזה כבר דרייבר סטנדרטי.
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים מחבר כמה מטומטם אני נראה לך?????.הוא אומר שהדרייבר הסטנדרטי הזה לא טוב עובדה שזה לא עובד......
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים באמת מוזר, לדעתי עם XP לא הייתה את הבעיה זאת...אם אין דריבר, אז... זמן טוב לשדרג.....המלצה שלי:לא ניראה לי שמישהו בפורום יהיה מסוגל לענות על השאלה.לך לאתר החברה ושלח להם אי מייל (באנגלית) עם הבעיה שלך ותאמין לי שתקבל תשובה יותר ממפורטת...
פורסם 2003 במאי 322 שנים תקשיב אחי.מכיר את הבעיה הזו גם מכל סוגי ה- Disk On a Key.פשוט 98 לא עובדת איתם טובתעבור לווינדוס 2000 או אקס פי ולא יהיו בעיותבטוח
פורסם 2003 במאי 322 שנים רועי... זה לא disk on key..תגיד ניר, אתה בטוח שזה זה belkin ?כאילו, רשום belkin איפשהו חוץ מבאתר שציינת ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.