עבור לתוכן

אלבום מומלץ: דני רובס- משהו חדש מתחיל

Featured Replies

פורסם

דני רובס- משהו חדש מתחיל

WOW איזה אלבום!

סיגנון רוק ובלאדות עם כינורות וקצת נגיעות אלקטרוניות.

12 השירים הם קצרים ומרגשים, כל אחד הוא מיוחד.

המילים ממש יפות.

התלהבתי מאוד!

מומלץ גם למעריצים וגם לאוהבי המוזיקה הישראלית האיכותית.

פורסם

מוזיקה ישראלית? איכותית?

פורסם
  • מחבר

מוזיקה ישראלית? איכותית?

כן, יש חייזר כזה.

פורסם

לא להגזים, יש הרבה מוזיקה ישראלית איכותית מאוד (כגון דני רובס, שלום חנוך, משינה בתחילת דרכם, מופע הארנבות של דוקטור קספר...)

פורסם

לא להגזים, יש הרבה מוזיקה ישראלית איכותית מאוד (כגון דני רובס, שלום חנוך, משינה בתחילת דרכם, מופע הארנבות של דוקטור קספר...)

אם שמת לב כל האומנים שציינת שייכים לזרם הישן יותר של המוזיקה הישראלית, זרם שלצערי הולך ונכחד. היום כמעט כל האומנים נראים אותו דבר, נשמעים אותו דבר ושרים על אותו נושא בדיוק.

אני לא מוצא היום אומנים ישראלים(מזרם המיינסטרים) שאפילו מנסים לעשות משהו חדש או טיפטיפה שונה, אנחנו צריכים לסמוך על אומנים כגון דני רובס או יהודה פוליקר כדי לקבל מוזיקה איכותית שלא נמאסת על האוזן אחרי האזנה אחת.

פורסם

מוזיקה ישראלית? איכותית?

אם שמת לב כל האומנים שציינת שייכים לזרם הישן יותר של המוזיקה הישראלית, זרם שלצערי הולך ונכחד. היום כמעט כל האומנים נראים אותו דבר, נשמעים אותו דבר ושרים על אותו נושא בדיוק.

אני לא מוצא היום אומנים ישראלים(מזרם המיינסטרים) שאפילו מנסים לעשות משהו חדש או טיפטיפה שונה, אנחנו צריכים לסמוך על אומנים כגון דני רובס או יהודה פוליקר כדי לקבל מוזיקה איכותית שלא נמאסת על האוזן אחרי האזנה אחת.

עושים בישראל מוזיקה איכותית, אבל אנחנו לא מקבלים אותה. גלי האתר מוצפים ביוצאי כוכב נולד, דוגמנים מזמרים, כדורגלנים מזמרים ומה לא. ישבתי פעם עם חברים והכנתי רשימה של זמרים-משוררים שהיום לא היו עוברים את האודישנים של "כוכב נולד" (ולכן לא היו מגיעים היום לרדיו). בצירוף הערות פיקטיביות של ועד השופטים...

קורין אלאל - "אני מציע לך ללכת לפיתוח קול". "וגם סטייליסט לא יזיק".

פורטיס - "הסגנון שלך בוטא מדי". "המילים שאתה בוחר לא מובנות, אתה צריך ללכת על משהו קליט יותר".

יהודה פוליקר - "מה זה? בוזוקי? למה לא גיטרה?". "אני לא יודע מה זה. יווני זה חפלה, לא דיכאון!".

מאיר אריאל - "תגיד לי, אתה בכלל יודע לשיר?!". "מה זה המילים חרטא הזה?".

אהוד בנאי - "אתה מתחכם מדי, אין לך קצב קליט, אני מציע שתעבוד על זה ונראה אותך שנה הבאה".

או בקיצור, היום לא רוצים זמרים-משוררים, היום רוצים פלקטים-מזמרים...

(צריך לומר שחלק מהיוצרים שציינתי מעלה גם הגיעו בקושי לרדיו למרות כשרונם האדיר, אם לציין רק את פורטיס שזכה לזמן במה בזכות חברי "תמוז", אהוד בנאי שנדחה ונדחה במשך שנים והתפרנס כפועל במה ועוד רבים וטובים)

פורסם

אכן מצב המוזיקה הישראלית לא משהו .....

תפתחו גלגלצ , הכל נשמע אותו חרטא , שמים שם שירים ישראלים עכשווים , שגם אם תשלם לי , לא הייתי שם במערכת שלי בבית

פורסם

אויישש... דרעק ישראלי. יום יבוא ואנשים יבינו שעברית נשמעת רע בשירה, כתיבה והדיבור... בכלל. :bash:

הדבר הכי משובח שיצא מפי ישראלי זה השיר "טבריה" של מיכה שטרית. שיר מקולקל כמעט כמו לעזור לבנאדם להחליף צמיג לאוטו שלו בשד' רוקח... o_O.

פורסם
  • מחבר

חברים, המלצתי על האלבום בדיוק בגלל זה שמוזיקה ישראלית היא כבר לא משהו.

יש הרבה זמרים חרטא אבל יש גם מעולים... אם לא מנסים לא יודעים. ;)

אני בכלל כבר לא מת על מוזיקה פופולארית לא משנה מאיזו מדינה.

פורסם

אלבום מעולה...

Aviko

פורסם
  • מחבר

אלבום מעולה...

Aviko

בהחלט.

עכשיו אני רוצה להשיג את כל האלבומים הישנים שלו. היו לאחותי הגדולה כמה מהם בקסטות... איזו תקופה! ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים