עבור לתוכן

דעתכם על dell 1707fs ב750ש"ח

Featured Replies

פורסם

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15212#details

האם כדאי לקנות אותו ב750 שקל למטרת עיצוב גרפי, טקסט ומשחקים?

אני מנסה לחסוך כרגע בקניית מערכת מחשב, ובעוד שנה וחצי בערך לשדרך את המסך.

האם לדעתכם כדאי להשקיע מעכשיו כ2000 שקל במסך איכותי יותר? האם יש הצדקה לשלם 1250 שקלים יותר ?

פורסם

"חסכון" כזה בקנייה של מסך זה רעיון גרוע. עדיף שתקנה היום מסך איכותי מאשר מסך שמאוחר יותר תתחרט על הקנייה שלו.

פורסם
  • מחבר

שאלתי מהסיבה שאני יודע שמחשבים מאבדים את ערכם מאד מהר ואולי אפשר יהיה לקנות בעתיד מסך ב2000 שקלים שכיום עולה יותר מ3500.

זה נכון לגבי מסכים?

השאלה היא האם המסך הדובר טוב? הוא דיי יקר בשוק. איזה פאנל יש לו?

פורסם

אם יש לך כסף למסך איכותי ויש לך רצון - אין סיבה לא ללכת לזה.

נניח שאתה לוקח את המסך הזה תוך מחשבה בעוד שנה וחצי לשדרג למסך גדול וטוב. תאמין לי שהמסך הגדול והטוב שתחשוק בו לא יהיה בעוד שנה וחצי זול ב-750 שקלים ממחירו היום. אז סתם תשלם יותר ותיתקע שנה עם מסך קטן ומושתן.

אם אין לך תקציב ולא נראה לך שיהיה זה משהו אחר. אם נראה לך שמסך 17" בינוני יספק אותך, זה גם סיפור אחר ואין טעם לזרוק עוד אלף שקלים על משהו אחר. הכל שאלה של דרישות ועדיפויות.

לעיצוב גרפי כעיקרון ממש לא כדאי מסך LCD עם פאנל TN (שזה הפאנל בכל מסכי ה-LCD הזולים). כי הצבעים וזויות הצפיה שלהם מאוד לוקים בחסר וממש לא תורמים לעבודה נוחה עם גרפיקה.

פורסם

שאלתי מהסיבה שאני יודע שמחשבים מאבדים את ערכם מאד מהר ואולי אפשר יהיה לקנות בעתיד מסך ב2000 שקלים שכיום עולה יותר מ3500.

זה נכון לגבי מסכים?

השאלה היא האם המסך הדובר טוב? הוא דיי יקר בשוק. איזה פאנל יש לו?

מסכים מתיישנים הרבה יותר לאט ממחשבים. מסך טוב מספיק ל2-3 מחשבים.

מסכים טובים מתחילים באיזור 1700 שח.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה . אז וויתרי על המסך הזול.

עכשיו עוד שאלה: מסך רחב מותח את התמונה או שהמחשב מתחשב במידות המסך ?

כלומר אם אני מעביר תמונה שערכתי במסך רחב למסך רגיל היא תהייה זהה ולא מכווצת?

איזה מסך טוב יותר בשבילי? VP930 או DELL 2007WFP

פורסם

מסך רחב לא מותח את התמונה. יש אפשרות להתאים את הרזולוציה של מערכת ההפעלה לרזולוציה של המסך.

עריכה: הדוגמא הכי טוב שמצאתי http://img5.pcpop.com/ProductImages/Original/0/259/000259303.jpg

אתה יכול לראות שם שהתמונה לא מתוחה, אלה פשוט יש שטח עבודה רחב יותר.

יש לך גם סטיקי בפורום כללי שנקרא "תמונות של שולחן העבודה שלי" או משהו דומא שיש שם הרבה חבר'ה עם מסכים רחבים אז אתה יכול לראות איך זה נראה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים