עבור לתוכן

פתרונות קירור לכרטיס מסך ATI X1950 PRO

Featured Replies

פורסם

היי,

הכרטיס מסך שלי בימים האחרונים על 77 מעלות באופן קבוע, וגם ניקיתי מעבדים. כנראה שהשרב גורם לו להתאמץ,

השאלה שלי - איזו פתרונות קירור ניתון להלביש עליו? אני מדבר על משהו שאפשר לקנות, לא "עשה זאת בעצמך" כי אני די גרוע בזה.

התקציב שלי הוא בערך עד 400 ... זה ריאלי?

פורסם

77 זה בסדר , לא ?

פורסם
  • מחבר

לא ...

בזמנים טובים זה היה עומד על 50-60 (במנוחה)!! ולרמות האלה הוא היה מגיע רק במשחקים ... (80 פלוס)

בנוסף - זה גם מרעיש .. המאורר מתאמץ (:

פורסם

שהוא חדש תמיד הוא יהיה פחות מעלות לי היה אז 38 ומאמץ 48. עכשיו זה יותר בהרבה גם אם מנקה את כל המארז.

אבל זה יהיה מאוד טיפשי לכרטיס כזה לקנות לו משהו ששוה 400 או 250 שח. יש לך אחריות? אז אין מה לדאוג. ואני בכלל לא דואג אני משדרג כל שנה ומשהו אז מצידי שישרף כולו .ואם אני ימכור אותו יקח לי שנים כולם קמצנים .

פורסם

-לנקות אבק

במידה והוא עדיין חם תקנה את Accelero X2

http://www.pandas.co.il/product_info.php?manufacturers_id=312&products_id=12920&PHPSESSID=2c248e4373b5520e745c120f00c78beb

מחזק :xyxthumbs:

הקירור הזה פשוט מעולה.

חרישי ויעיל.

במידה ותחליט לקחת את הקירור של AC תוכל להכנס ללינק המצורף ולהוריד מדריך/סקירה יעיל ופשוט להתקנת הקירור:

http://www.barrys-rigs-n-reviews.com/reviews/2006/hardware/accelero_x2/x2_1.htm

פורסם
  • מחבר

יש לך אחריות? אז אין מה לדאוג.

אני לא דואג שהכרטיס יישרף או ייצא מכלל שימוש - קודם כל יש את הבעיה של הרעש - אם הוא עובד באופן תמידי על 77 מעלות - המאורר עובד ממש חזק וזה מרעיש. זה כמו מכונה שלמה בצורה הזו.

דבר שני - אם הבסיס הוא 77, אז תאר לך שבמשחקים הוא מגיע לטמפ' שקרובות ל100 ... ואז לפעמים בתור אמצעי הגנה הוא מכבה את עצמו באמצע המשחק ואני נשאר עם מסך שחור.

מתסכל ...

אז אני מעדיף להשקיע את הגרושים האלה בשביל שתהיה לי חוויה קצת יותר נעימה מול המחשב.

בכל אופן, תודה לכולם, הזמנתי ... (:

פורסם

אני לא דואג שהכרטיס יישרף או ייצא מכלל שימוש - קודם כל יש את הבעיה של הרעש - אם הוא עובד באופן תמידי על 77 מעלות - המאורר עובד ממש חזק וזה מרעיש. זה כמו מכונה שלמה בצורה הזו.

דבר שני - אם הבסיס הוא 77, אז תאר לך שבמשחקים הוא מגיע לטמפ' שקרובות ל100 ... ואז לפעמים בתור אמצעי הגנה הוא מכבה את עצמו באמצע המשחק ואני נשאר עם מסך שחור.

מתסכל ...

אז אני מעדיף להשקיע את הגרושים האלה בשביל שתהיה לי חוויה קצת יותר נעימה מול המחשב.

בכל אופן, תודה לכולם, הזמנתי ... (:

של איזה חברה הכרטיס מסך? לי יש ציפצוף אם הוא מגיע למעלות גבוהות מאוד [ציפצוף עם הודעה]

פורסם

סליחה שאני מתפרץ אבל הקירור הזה מתאים לכול הכרטיסי מסך ?

יש לי עכשיו 8500GT בעתיד אני רוצה לשדרג ל8800 או 9800 זה יתאים להם ?

פורסם

מה שהביאו מתאים ספציפית ל x19xx ו x18xx של ATI.

פורסם

איך לATI

ראיתי 8800 אם הקירור הזה ואמרו פה בפורום שזה קירור טוב

יש מצב זה אותה צורה אבל לכרטיסים שונים?

פורסם

יש גירסאות לקירור הזה,

תסתכל בגירסא שהביאו בלינק, רשום:

For ATI x1800 & x1900

פורסם

איך לATI

ראיתי 8800 אם הקירור הזה ואמרו פה בפורום שזה קירור טוב

יש מצב זה אותה צורה אבל לכרטיסים שונים?

אותו חברה (AC) -קירור אחר.

ארטיק-קולינ מיתגה את הקירור שלה לכרטיסי מסך תחת השם -AC ACCELRO

אתה ראית את זה:

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1454

פורסם
  • מחבר

של איזה חברה הכרטיס מסך? לי יש ציפצוף אם הוא מגיע למעלות גבוהות מאוד [ציפצוף עם הודעה]

רשום בהודעה הראשית - ATI x1950 .. אין לי צפצוף

פורסם

לא צריך לקנות כלום.

תשאב את האבק מהמאוורר של הכרטיס עם שואב אבק וזהו אתה תראה איך הוא כמו חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים