פורסם 2008 במרץ 2317 שנים היי שלום לכולםאני צריך פרויקט באנגלית בקרוב יש לי מתכונת ואפילו לא התחלתיאם למישהו יש פרוייקט מוכן והוא כמובן מוכן לתת לי אותו אשמח מאודותמליצו על נושא מעניין וקל לעשיה של פרויקט כזה אולי בסופו של דבר במיקרה ולא יהיה לאף אחד יעשה לבדתודה
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים אני עשיתי על New York City ובכיתה ט' עשיתי על לונדון(כעבודת הגשה). אין לי בעיה לתת לך את המבנה של הפרוייקט, אבל את הפרוייקט עצמו לא עריכה: בכיתה שלי עשו מלא עבודת שורשים(באנגלית כמובן) לא ניראלי שיש משהו יותר פשוט מזה...
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים מחבר בעיקרון זה לי"ב לבגרות בעל פה למי שמכירככה שאני חושב שמה שעשיתה לא יעזור
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים עשיתי בי"ב עבודה על התפוז המכני, ב-5 יחידות אנגלית, וקיבלתי 96 בבוחן בעל פה. לזה אתה מתכוון? במקרה שמורה לי עדיין במלואה במחשב, אין לי בעיה להביא לך, גם כך סיימתי לפני שנתיים. דרך אגב, אתה עצלן . אם היית אומר עבודה בסוציולוגיה, הייתי מבין יותר כי גם אני לא עשיתי אותה ופשוט לקחתי מאחותי (עשתה לפני שנים את אותה המגמה). אבל את העבודה באנגלית אתה יכול לעשות ב-3 שעות (מה שאני עשיתי).
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים לדעתי, העבודה הכי קלה זה על השפעת אלכוהול על נהיגה.עשיתי את זה, לקח לי בכלל לא הרבה זמן [במצטבר], זה היה קל ברמות מחרידות בגלל שיש כמויות מטורפות של חומר וזה הביא לי 100 בקלות.זה לא אמור לקחת לך יותר משעתיים-שלוש.
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים מחבר בעיקרון המורה אמרה לנו לבחור נושא שקשור איך שהוא למהשהו או מישהו ששינה את העולםאני יודע שיש לנו בכיתה ילדים שעשו על פרל הארבור ועל יצחק רבין ועוד כל מיני כאלהאשמח אם מיהשהו יתן לי עבודה שאוכל לחסוך בזמן אבל אם לא לפחות תתנו איזה המצלמה לנושא למה לא ממש עולה לי בראש נושאים מענייניםבנתיים אני חושב לעשות על ביל גיטס אבל עוד לא התחלתי ככה שפתוח להצעות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.