עבור לתוכן

צריכה עזרה לבחור בין אוזניות UR40 Koss או HQ1

Featured Replies

פורסם

שלום כולם, אני צריך עזרה לבחור בין שני האוזניות האלה

המטרה העיקרית שלהן זה שמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים בלפטופ

אני כרגע בחו"ל ויכול להשיג אותן בסביבות 200 שקל, אשמח לקבל את ההמלצה למה יספק אותי בצורה הכי טובה

בתודה מראש,

לירן

פורסם

UR40 נקודה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, ואיך באופן כללי שוות את ה200 שקל או שווה לתת איזה פוש ולקנות בארץ איזה סנהייזר בסביבות 400 שקל?

שוב האוזניות מיועדות ללפטופ לשמוע מוזיקה ולראות סרטים ותו לא

פורסם

ברשותי UR40. למחיר של 200 שוות בהחלט ויותר. את שלי שדרגתי בכמה דרכים והם נשמעים הרבה הרבה יותר טוב.

ולא, לא שווה לקנות סנהייזר. אם תרצה אני אחרי זה יגיד לך איזה מוד משפר אותם מצורה מאוד מאוד משעותית בעלות של עד 10 שקל...

פורסם

ולא, לא שווה לקנות סנהייזר...ב400 שקל. ;)

מעבר לזה הדגמים משתפרים משמעותית.

חוצמזה, שמעתי את הUR40 המשופרות הנ"ל של fire1ce והן נשמעו מעולה לאוזנייה של 200 שקל, אין לי מושג לכמה מזה המוד אחראי (מה בדיוק שמת שם סטס?) אבל במחיר כזה זה מציאה.

פורסם

מה שעשיתי זה סגרתי אותם מבפנים עם בלוטק (הם פתוחות מהצד החיצוני) והחלפתי את הספוג שהיה בתוכם לצמר גפן בצפיפות בינונית. זה מה שבעיקר עשה את ההבדל.

אישיות אני מעדיף את הצליל של ה UR40 המשופרות שלי מאשר סנהייזר 595. אני באמת שלא אהבתי את הצליל שלהם. =\

פורסם

אתה אומר שהן היו פתוחות ואטמת אותן? ???

ת'אמת אני זוכר שהן די הזכירו את הסאונד של ה595 בפרזנטציה, למרות שהטרבל היה קצת לוקה בחסר. אולי באמת נעשה השוואה יותר רצינית מתישהוא.

פורסם

לדעתי הוא ממש לא דומה.

בכיף הייתי עושה השווה יותר פרקטית ממה שהיה במפגש. עוד דבר מבחינת נוחות ה 595 האכזבו אותי כשלבשתי אותם בפעם הראשונה (המשפגש החמישי) צפיתי שהיו יותר נוחות :'(.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים