פורסם 2008 במרץ 2317 שנים רצוי חינמית (למרות שבחיפוש קל אפשר למצוא "מחיר טוב"...)מהירה בעיקר....וכניראה רצוי גם שתדע לעשות עבודה כמו שצריך ולא לתת הודעות שגיאה כל פעם כמו הכלי שבא עם הווינדוס...
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים מחבר איזה שגיעות אתה מקבל עם וינודס?אין שום שגיעה מיוחדת שאני מקבל...אבל אני כן מקבל הודעת שגיאה כזאת...MMC cannot open the file C:/WINDOWS/system32/dfrg.msc
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים תנסה לראות אם אפשרי להוריד ולהוסיף מחדש את המאחה דיסק דרך ADD\REMOVE PROGRAMS (בלשונית של עזרי מערכת ההפעלה),תנסה להפעיל את המאחה דיסק דרך ה MMC ולא דרך הקיצור דרך.תנסה לעשות SFC SCANNOWאם שום דבר לא עוזר, שחזור מערכת לוינדוס יכול להיות פתרון יעיל.אם אתה בטוח שאתה רוצה לעקוף את הבעיה במקום לטפל בה (זאת אומרת להתקין תוכנה צד שלישי), אז O&O או DISKEEPER יעשו את העבודה כמו שצריך.
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים מחבר זה בסדר.. AusLogics Disk Defrag עושה עבודה לא רעה בכלל...(ביוחד בקטע הזה שצריך להשאיר 15% פנויים... זה בכלל לא מפריע לו שאין 15% בכלל...)
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים התוכנה הזאת חשודה במקצת!.היא יותר מדי מהירה,ואין אפילו אפשרות לקביעה של סריקה.אני יילך על המתקדמות יותר.MuTaTiOn.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.