פורסם 2008 במרץ 2317 שנים מה אוכל לעשות ?זה כבר קרה לי פעם ונאלצתי לעשות התקנה חדשה .יש לי את הסריאל הנוכי שבו השתמשתי לוינדוס ובלת ברירה חיפשתי סריאלים באינטרנט אולי הם יעבדו .הוינדוס שמותקן לי כרגע הוא כבר עם ACTIVISION ולצורך הענייןWindows vista[TM] ultimate 64Bit Build 6000לצורך העניין קוד השגיאה הוא : 0xc004f033מה אוכל לעשות בנידון ?
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים מחבר did he say why ?לא אחי...[br]פורסם בתאריך: 23.03.2008 בשעה 14:42:59לקנות גירסא חוקית של חלונות ?מה הקשר ? יש בוינדוס ACTIVISION ככה שלא צריך סריאל וההודעה הזאת פתאום קפצה לה מה שאומר שהונדוס חוקי.
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים הוינדוס חוקי אם כן בתוך הקופסא אמור להיות לך קוד מוסיף ...או מדבקה על המחשב ...(שלך)
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים מחבר או קיי הוינדוס הוא וינדוס פרוץ אבל עדיין אבל שכבר שמו בו סריאל לכן הוא נקרא Actived .בכל אופן, זה לא אמור לקרות כיוון שעידכנתי כל תוכנה\דריבר או יישומים של מיקרוסופט ואף פעם לא נתקלתי בתופעה הזאת.ציטוט של: ๑۩۞۩๑GSM๑۩۞۩๑ - > כל עוד אתה לא יודע מי עומד מאחורי המסך שתיקה שווה זהב בשבילך .יכול להיות שאני חנון אב לכך בחשבון שיכול מאוד להיות שאני לא, במילים פשוטות א לתסתלבט עליי לא בא לך לעזור אל תעזור ..עניתי לך בהודעה הקודמת שכתבתי כדי שאחרים גם ייעזרו במידע ולא כדי לענות לך.
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים כמו שאמרתי מקודם, לך תקנה חלונות מקורי, אתה לא תקבל פה עזרה על חלונות פרוץ כי זה נוגד את החוקים, מה שתקבל זה אולי אזהרה + נעילה.[br]פורסם בתאריך: 23.03.2008 בשעה 16:15:06כמו שאמרתי מקודם, לך תקנה חלונות מקורי, אתה לא תקבל פה עזרה על חלונות פרוץ כי זה נוגד את החוקים, מה שתקבל זה אולי אזהרה + נעילה.(ועכשיו עוד מיליון אנשים יחזרו על זה)
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים נו אז שמו בטח תסיריאל שלך בBLACK LIST!או שאחד מהעדכונים של VGA גילה שיש לך CRACK והWINDOWS לא מקורי.מכאן אנחנו לא יכולים לעזור לך על גבי הטארד.. בעצם חוץ מ...תקנה ווינדוס מקורי!
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים יש פה משהו הזוי, אני יכול לראות את התגובה האחרונה שלי פה רק בתגובה חדשה אבל לא בדיון עצמו..
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים מחבר יש פה משהו הזוי, אני יכול לראות את התגובה האחרונה שלי פה רק בתגובה חדשה אבל לא בדיון עצמו..גם אני שמתי לב לזה, כנראה באג.בכל אופן אני פה עם ויסטה עשיתי התקנה חדשה אם אל יעבוד פעם אחרונה .. נפרוש =]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.