פורסם 2008 במרץ 2417 שנים המאוורר שהבאת הוא בסדר (במידה ואתה רוצה 80MM)השאלה אם כדאי לך לקנות/לבנות בקר לכל המאווררים במחשב או לקחת אחד כזה וזהו...
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים מחבר מה אתה אומר על http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=813ועוד המאוור שהצעת לי בהתחלה יש לי עוד מאוורר במארז שמתחבר דרך חיבור ללוח אם שגם אותו אני יחבר ובעתי אני יקנה עוד 2 מאווררים
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים תוריד למאוורר את המהירות (נגד בטור) והוא יהיה שקט עד כמ שניתן. אוליי זה מספיק שקט בשבילךהוא לא כזה מאוורר גרוע. הוא סבבה למחשב ממוצעאני חושב שאתה יכול למצוא מי מהמגעים - ו + בניסוי וטעיהתיקח מקור מתח של 12 וולט (ספק של מחשב) ותחבר מנו 2 חוטים ותנסה איתם את כל 12 הצירופים האפשריים של מגעיםתחבר בטור למקור המתח נגד של כמה עשרות אום (נורה 100 ואט) כדיי למנוע קצר אם אתה נוגע אם החוטים אחד בשני או להקטין את הסיכוי לנזק למאוורר אם חיברת לא נכון וכדומה
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים מחבר אוקיי הלחמתי למאוורר רק את החוט הצהוב והשחור בגלל שלא היה לי בדיל אז חיברתי וזה עבד ובגלל שאני קונה מאווררים אז אין לי צורך לחבר אותו לכרטיס מסך עכשיו יש לי כמה שאלות 1.זה מסוכן להפעיל אותו רק אם שתי החוטים האלה?2. יש לי קירור רגיל למעבד שמסתובב בסביבות האלף סיבובים והמעבד נמצא על טמפרטורה של 36 בערך , עכשיו הרכבתי על המאוורר של המעבד את המאוורר של אינטל , עכשיו המאוורר המקורי של המעבד שהסתובב בסביבות האלף עכשיו מסתובב בסביבות650 אבל הטמפרטורה ירדה ל30 השאלה שלי האם כדי להשאיר את זה כמו שזה היה אם מאוורר אחד הוא להוסיף את המאוורר של אינטל על המאוורר המקורי של המעבד ? ואם יש איזה סיכון שיהיו שתי מאווררים תודה מראש
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים מסוכן זה לא.הוא יעבוד על המהירות המסימלית תמיד.אבל נראה לי (לא בטוח) שלא תוכל לחבר אותו לחיבור של מאוורר למעבד בלוח אם, כי המחשב חייב שם קריאת מהירות סיבוב כדי להידלק(למקרה שהמחשב לא יעבוד ללא מאוורר למעבד, ואם החוט הצהוב לא מחובר מבחינת הלוח אם אין מאוורר, אני לא בטוח שזה ככה)
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים מחבר דווקא הוא עובד בחיבור ללוח האם גם אני חשבתי שלא יעבוד אבל בסוף ויתרתי על הרעיון בגלל שהלהבים של המאוורר בכיוון ההפוך וכל מאוורר מסתובב לצד אחר זה הוריד לי את המהירות של המאוורר ל500 והעלה את המעלות אבל בכול זאת תודה רבה לכול העוזרים תגיד אתה יודע אם מוכרים ראשים למחלם
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים אין בעיה חשמלית בזה (לחבר מאוורר אם 2 חוטים מתוך 4)לא הייתי שם מאוורר ללא בדיקת מהירות במקום שבו אם אין מאוורר משהוא יכול להישרף (מעבד)בכל מקום אחר כמו מארז וכדומה הוא יהיה אחלהתוריד לו את המתח כדיי להוריד את המהירות ושהוא יהיה שקטאם 2 מאווררים לקירור של משהוא הייתי שם אותם במקביל ולא בטור (מבחינת זרימת אוויר) - יקרר יותר טוב ואני חושב שיעבוד יותר שקטאתה יכול גם כאן להוריד מתח כדיי לקבל שקט על חשבון קירור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.