עבור לתוכן

איך המסך הזה ? LG 19" L1970HR

Featured Replies

פורסם

אני רואה כולם היום לוקחים 22" רחב של DELL - למה מה יש בוא ?

http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137428908

איך המסך הזה ? (יש ל אותו כבר) גדול אני לא צריך, מבחינת איכות, ביצועים ? הוא טוב לא ? הנתונים שלו גבוהים !! רק מה לגבי הפאנל - הוא טוב ?

פורסם

אז יש לך מסך. מה הטעם לשאול עכשיו?

כאילו מה אתה רוצה? שיגידו לך שיש לך מסך מעולה ותוכל לישון בשקט? או שיגידו לך שיש לך מסך גרוע ותאכל את עצמך עד שתתאבד?

רק תגיד מה אתה מעדיף לשמוע, ואני אומר את זה. מבטיח. :)

פורסם
  • מחבר

לא... אני פשוט רוצה לדעת אם הוא נחשב טוב או לא, גם אם לא זה לא איכפת לי.

כי כל השטויות האלה של מהירות ריענן המסך, ומסך למשחקים או לטקסט - אני לפחות לא מרגיש את זה. אני לא רואה שום הבדל בין המסך הזה לבין מסך ה CRT 17" הישן שלי. אפשר לחשוב איזה הבדל יהיה בין בן אדם שמשחק מול מסך 2MS לבין משהו מול מסך 20MS. זה הכל במילי שניות ובכלל לא מתקרב למהירות תגובה שלנו כך שזה בכלל לא משנה.

ואני גם רוצה לדעת בשביל ההשוואה, כי אומרים זה מסך טוב וזה משך לא טוב, זה איכותי וזה לא. אבל אני לא יודע בעינים מה זה טוב ומה זה לא. אז לצורך דוגמא רציתי גם לדעת איך שלי ?

קיצר איך הוא ?

פורסם

לא... אני פשוט רוצה לדעת אם הוא נחשב טוב או לא, גם אם לא זה לא איכפת לי.

הוא נחשב מסך די טוב בקטגוריה של המסכים הגרועים.

כי כל השטויות האלה של מהירות ריענן המסך, ומסך למשחקים או לטקסט - אני לפחות לא מרגיש את זה. אני לא רואה שום הבדל בין המסך הזה לבין מסך ה CRT 17" הישן שלי. אפשר לחשוב איזה הבדל יהיה בין בן אדם שמשחק מול מסך 2MS לבין משהו מול מסך 20MS. זה הכל במילי שניות ובכלל לא מתקרב למהירות תגובה שלנו כך שזה בכלל לא משנה.

מהירות התגובה שלך ושל העיניים שלך היא לא אותו דבר. יש מספיק אנשים שבמסך עם 20MS ירגישו במריחות, ובמסך של 2MS לא ירגישו. המסך שלך, במקרה, הוא 2MS, אז זה שאתה לא מרגיש הבדל במהירות עוד לא אומר כלום.

פורסם
  • מחבר

הוא נחשב מסך די טוב בקטגוריה של המסכים הגרועים.

חחחחחחח, טוב סבבה. רק אתה יכול לפרט במה הוא גרוע (רק בלי קשר לזה שהוא קטן יחסית) ולפי מה מסך נימדד בכלל ?

פורסם

ערוך בבקשה את הכותרת ככה שתכיל את הדגם שאתה שואל לגביו.

פורסם

חחחחחחח, טוב סבבה. רק אתה יכול לפרט במה הוא גרוע (רק בלי קשר לזה שהוא קטן יחסית) ולפי מה מסך נימדד בכלל ?

קרא בדיון הנעוץ "מאמרים וביקורות".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים