פורסם 2003 באפריל 2922 שנים שלום.במנהל ההתקנים בכרטיסיה primary ide channel וגם secondary ide channel כאשר אני מסתכל במאפיינים ,יש 3 כרטיסיות : כללי , מנהל התקן ומשאבים.אין בשום מקום איזכור למצב pio או dma .אני זוכר שפעם היתה לי כרטיסיה נוספת של מתקדם או משהו כזה. לאן היא נעלמה ?
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים אני לא יודע אבל אולי תפתח אשכול אחר בפורום WINDOWS. או שתחכה {או שתבקש} מאחראי הפורום לעביר לשם.
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים כנראה שיש לך צ'יפסט של אינטל והתקנת את intel application acceleratorתחפש אותו בתפריט התחל
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים מחבר אמירם . אתה צודק לחלוטין.אז מה אתה מציע לי לעשות ? להסיר את intel application accelrration ?מה בעצם התוכנה הזו עושה והאם כדאי לי להסיר אותה ?
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים היא מייצרת קאש בזיכרון הראשי. זה די בולשיט כי וינדוס כבר עושה את זה לבד.היא לא מזיקה, אתה יכול לראות את המצב של ההתקנים בתפריט התחל דרך התוכנה.
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים Decktor - אתה מרגיש טוב?מה זה : Advanced Settings , כן זה אפשרויות/הגדרון מתקדמות ועל זה אנחנו מדברים.
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים מצטער כתבתי את ההודעה הקודמת בדיוק אחרי שהעירו אותי בטלפון מחו"ל אז גלשתי קצתלא הייתי כל כך מאופס וראיתי מספיק הודעות דומות בפורומים אחרים שהבן-אדם חיפש במקום הלא נכוןבכל מקרה מחקתי כבר את התגובה שלי
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים אמירם . אתה צודק לחלוטין.אז מה אתה מציע לי לעשות ? להסיר את intel application accelrration ?מה בעצם התוכנה הזו עושה והאם כדאי לי להסיר אותה ?אני מציע לך בהחלט שלא להסיר אותה,עשיתי בדיקה איך המחשב שלי מתפקד בלי זה ואם זה ויותר נוטתי לצד של האם זה,התוכנה הכן חזקה וחלק מהפיעילויות היותר נראות שהיא עושה היא תחלופה מהירה מאוד של קבצים בין Hard Disk ל Hard Disk ו Hard Disk ל CD-Rom.וכמו כן מה שAmiram אמרהיא מייצרת קאש בזיכרון הראשי. זה די בולשיט כי וינדוס כבר עושה את זה לבד.היא לא מזיקה, אתה יכול לראות את המצב של ההתקנים בתפריט התחל דרך התוכנה..זה למקרה שאתה לא מרגיש בהבדלים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.