עבור לתוכן

כרטיס מסך מומלץ ל-FSX בתקציב נמוך (עד 500)

Featured Replies

פורסם

אני פותח את הנושא הן בשבילי והן לטובת הכלל בגלל שכמעט ולא מצאתי מידע ספציפי ומנומק בעניין בחיפוש בפורומים כאן או ברשת בכלל.

השימוש שלי במחשב בעיקר לעבודה משרדתית (גלישה, כתיבת מאמרים, מצגות, תכנות), צפיה בסרטים, עריכת תמונות דיגיטלית, עריכה קלה ומזדמנת של סרטי וידאו ביתיים, מדי פעם טיסות רגועות בצסנה מעל האלפים ב-FS ולעיתים נדירות משחקי תפקידים או RTS די ישנים (לדוגמא AoE3 ,KoTOR) מפרט המחשב שלי מופיע מימין. יש לי מסך שפורפרת איכותי 19 וההפרדה המועדפת עלי היא 1280 עד 1024 או יותר.

עד לאחרונה עוד השתמשתי ב-FS2002, אבל אני מעונין להתקדם ולהזמין את FSX. הדרישה העיקרית מכרטיס המסך היא להריץ FSX על הצד הטוב ביותר. באינטרנט מצאתי הרבה דיווחים סותרים, באתר ההשוואה הגדול של tom לדוגמא כרטיסי AMD הובכו קשות על ידי המשחק ובאופן כללי המשחק נראה מוגבל CPU לחלוטין בהפרדה שציינתי עם הבדל מינורי בין 8600GT ל-8800ULTRA. במקומות אחרים המליצו על כרטיסי מסך חזקים במיוחד - כולל כאלו של AMD (באחד הדיונים בפורום זה המליצו על X1950) והיו אנשים שדיווחו שאצלם המשחק קרטע באופן נורא גם עם 8800GTX.

אשמח לשמוע דעות מבעלי ניסיון או ידע.

פורסם

מה המפרט שלך ?

(אגב AOE 3 לא כזה קל ו - KOTOR הוא משחק תפקידים ולא אסטרטגיה).

לפי זה - http://www.tomshardware.com/2007/11/12/six_graphics_cards_with_luxury_trimmings/page13.html

ה - 8600GT הכי מומלץ לקנייה בזכות יחס מחיר/ביצועים הכי טוב במשחק אבל התוצאות של כל הכרטיסים נמוכות מאד אז יש צורך להוריד הגדרות גרפיות.

פורסם
  • מחבר

המפרט מצוין בצד - E2180 על לוח 630i, המעבד כעת על 2.66 גה"צ אבל מגיע גם ל-3.0 גה"צ ומעלה עם דחיפה קלה. 2 ג"ב זכרון DDR800. כרטיס המסך הנוכחי הוא ה-7100 המובנה (מעט חלש יותר מה-7300GS לפי הבדיקות שלי).

התוצאות של tom מוכרות לי, לפי tom אין טעם ביותר מ-8600GT על מנת לקבל תוצאות יפות ב-FSX בהפרדה נמוכה עד בינונית (20-25 פריימים לשניה מספיקים בהחלט במשחק הזה). העניין הוא ששמעתי זמירות אחרות במקומות אחרים ברשת. בנוסף ההעדפה החדה של FSX לכרטיסי nvidia נראת חשודה כדרייבר דפוק או משהו בסגנון, האם באמת לא מומלץ כרטיס AMD למשחק הזה?

נ"ב

(אגב AOE 3 לא כזה קל ו - KOTOR הוא משחק תפקידים ולא אסטרטגיה).

ולעיתים נדירות משחקי תפקידים או RTS די ישנים (לדוגמא AoE3 ,KoTOR) מפרט המחשב שלי מופיע מימין.

אני בד"כ מאוד מקפיד על הכתיבה שלי 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים