פורסם 2008 במרץ 2217 שנים חוץ מבהודעה של "כל מה שרציתם לדעת על מודינג והעזתם לשאול" איפה כל המדריכיםלדוגמה המדריך של המקלט אינפרה הזה פעם אני זוכר שראיתי אותו איפה שהוא כאן בפורום היום שאני מחפש אותו אני לא מוצא כל כךועוד מדריכים טובים אחרים כמו לדים לפי המוסיקה וכו', צריך לפתוח שירשור (או כמו שאתם קוראים לזה תרד) ששם יהיה את כלהמדריכים למודינג מקצועי ויפה למחשבתעזרו לי לחפש את המדריכים ולשרשר אותם לההודעה הזאת..
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים מחבר לא מופיע בקישור הזה ששלחת עדין הרבה דברים שאני ציינתיכמו המקלט אינפרה שמצאתי כבר ועוד דברים אחריםאם כבר מקלט אינפרה אני רוצה לבנות אחד כזהנגיד בניתי את זה וחיברתי למחשב מה הלאה? איך זה עובד מזה עושה?איך אני מפעיל את זה?
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים קצת סבלנות חבר'האני יכול להגיד שאנחנו עובדים על "מגה מדריך" שיקיף את נושא המודינג על כל צדדיומנושא כלי העבודה למיניהם, החומרים לסוגםוכמובן - כל מה שקשור לאלקטרוניקהאנא תאזרו בסבלנות.
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים אולי אתה מתכוון לזה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=70957.0או לכל הסדרה של מודינג בשעה?
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים מחבר גם לקישור הזה של "המדריכים שלכם" זה היה מופיע בפורום ופתאום נעלם!ואם תציג את כל הסדרה של מודינג בשעה מ - 1 עד הסוף זה יהיה מצוין!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.