פורסם 2008 במרץ 2217 שנים אני מפרק כרגע מחשב פנטיום 3 של Dell optiplex GX150בפאנל הקדמי שלו יש לחצן power ולדים power ו hdd activityמאחוריי הפאנל יש מעגל מודפס שבו נמצאים הלדים והלחצן עצמם (וחיבור של כבל שהולך אליו וזהו). בפאנל הזה יש לד ולחצן נוסף שלא ניתן לראות / ללחוץ אותם כשהפאנל הקדמי מחובר למארזהלדים והלחצנים מסומנים כךאלה שניתן לראות או ללחוץ כשהמארז סגורHDD_LEDPWR_LEDPWR (לחצן)אלה הנוספיםESUP_LEDESUP (לחצן)הלחצן הוא לחצן normally open רגיל אם 4 רגליים (כל 2 מחוברות במקביל)מה זה ה ESUP הזה ?
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים http://www.lnmdesign.com/400sc/front_pnl.htmlלא ממש מובן אבל בהחלט זה יכול להיות RESET (מבחינת בגיון)..
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים זה גם מה שאני חשבתי. מצד שני איזה עוד כפתורים יש למחשב חוץ מHDD/POWER?הכי פשוט, תפעיל את המחשב ותלחץ על הכפתור.
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים מחבר אוקייייתכן שהוא חייב דרייבר כלשהוא כדיי להשפיע ? (כרגע המחשב ללא הרד דיסק ובהמשך אני הולך לשים בו לינוקס פשוט וכנראה ללא הדרייבר הזה)הצעות אחרות שנתנו לי הם שהוא הלחצן של sleep או משהוא שמיועד רק לטכנאים המוסמכים של dellעוד משהוא מעניין במחשב הזה הוא 4 לדים בלוח אם שיוצאים אל הפאנל האחורי (איפה שיש את החיבורים של הלוח אם)הלדים מסומנים ב A B C D ולא נראים קשורים לחיבור של הרשת (יש לו לדים משלו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.