פורסם 2008 במרץ 2417 שנים התקנתי FF בנוסף ל IE-7 . הגדרתי את IE-7 כברירת מחדל . אני משתמש בשני הדפדפנים בהתאם לנסיבות.
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים אולי תתקין Firefox ותתקין עליו תמיכה ל- IE.. זה נקרא IE TAB FOR FIREFOX זה יכול לעזור לך אם אתה כבר מיואש מהבעיה..
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים מחבר דפדפן: Firefox 2.0.0.12אם לא שמת לב את ההודעה אחרונה שלי הגבתי עם FF. יש לי את התוכנה. איך אני עושה את מה שאמרת ומה זה יעשה בדיוק?לFF יהיה את המראה של IE?
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים אם לא שמת לב את ההודעה אחרונה שלי הגבתי עם FF. יש לי את התוכנה. איך אני עושה את מה שאמרת ומה זה יעשה בדיוק?לFF יהיה את המראה של IE? זה לא נותן את המראה זה מאפשר את התמיכה.. אז תוריד את הקובץ IE TAB מהלינק הבא:http://www.snapfiles.com/get/ietab.htmlלאחר מכן כנס לFIREFOX ל- FILE, ל - OPEN FILE ותפתח את הקובץ שהורדת..אחרי זה תעשה תסגור ותפעיל שוב את FIREFOXכדי להפעיל את התמיכה בIE אתה צריך ללחוץ על האיקון של FIREFOX מצד ימין למטה של הדפדפן עלידי לחיצה על מקש CNTL ביחד עם קליק השמאלי של העכבר. ואז אתה תראה את האיקון משתנה ויפתח לך עוד TAB .....
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים מחבר אההה אתם מדברים על זה... יש לי את זה ממזמן חחח בכל אופן נראה לי אני אשתמש ברעיון שמצאתי לעצמי. זה קורה לי רק באתר הזה משום מה אז רק באתר הזה אני גולש בFF. בשאר אני גולש בIE. וזה לא כל כך מפריע לי..... תודה לכולם על העזרה נ.ב אם למשהו עדיין יש רעיון איך להפתר מהארור הוא מוזמן לנסות ולכתוב פה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.