פורסם 2008 במרץ 2217 שנים החלפתי לוח אם ליותר חדש לדגם ABIT IP35-E ועכשיו הגופים שעליה הSOUTHBRIDGE וה NORTHBRIDGE מתחממים יותר מדי מאשר מה שהיה לי בדגם הקודם GA945GCMX ואני משתמש בכרטיס מסך HD2900PRO ומעבד E4500 עם קירור ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO עשיתי אוברקלוק למעבד 3300 כל ליבה (במקור זה 2200) והעלתי מתחים ל1.4ואוברקלוק לכרטיס מסך ב100 מגה הרץ למעבד הגרפי ולזכרונות בלוח הקודם עם אותו אוברקלוק הכרטיס מסך הגיע ל79-80 מעלות הכי הרבה אחרי הרצת קרייסיסועכשיו הוא מתחמם לי יותר כתוצאה מהלוח כך ניראה לי משום שאני מרגיש שכל המארז מתחמם הכרטיס מגיע עכשיו ל 88 89 מעלות חום!!!השאלה שלי היא האם זה בסדר ומתי שאני צריך להזהר עם האוברקלוק ובאיזה טמפ' להתחיל לדאוגוהאם אפשר לפתור את בעית החום שמפיצים הNORTHBRIDGE והSOUTHBRIDGE??תודה לעוזריםעכשיו אני שם לב גם שהארד דיסק מגיע ל40 מעלות אני מתחיל לדאוג עכשיועזרהה אנשיםםם
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים אני מקווה שאתה לא מתייחס לטמפ' היום , במיוחד ביחס לחודש שהיה.היום כ"כ חם שהמעבד ב10 מעלות יותר מבד"כ והכרטיס מסך ב5 בIDLE.ליביו
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים מחבר כן אני מדבר על היום שזה התחמם יותר מדיועכשיו הורדתי פאץ לקריסיס שעושה את הגרפיקה מVERY HIGHA לULTRA HIGH והוא מוציא לי 24-25 פרמים לשניה אבל המשחק זז לי טוב בלי בעיות בכללועם אותו חום 88 89 מעלות
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים בשבוע האחרון חם מאוד והיום בכלל שרבי אז אל תשווה טמפ' למה שבדקת לפני חודש או שבועיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.