עבור לתוכן

צריך אוזניות, התקציב הוא בסביבות ה700 שקלים.

Featured Replies

פורסם

שלום, אני צריך אוזניות למוזיקה.

האוזניות יהיו מחוברות לנגן נייד ולמקודד של הרמקולים שלי.

אחד השימושים העיקריים שלהם יהיה לריצה, אני בכלל לא פוסל אוזניות קשת גדולות היום אני רץ עם סנהייזר HD437 והן ממש לא מפריעות לי כל עוד אפשר לגלגל את הכבל. אני מעדיף איכות על נוחות.

היו לי גם בעבר שור E2C והן ממש הציקו לי בריצה כי האוזן מזיעה והאחיזה שלהן באוזן פוחתת.

אפשר לחרוג טיפה אם זה באמת משתלם

תודה!

פורסם
  • מחבר

UPצ'י

פורסם

בעייתי כי אתה צריך אוזניות פתוחות ניידות וגם עמידות... יש לך אפשרות להזמין מחו"ל?

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף שלא למקרה שתהיה בעיה.

ואמרתי שהאוזניות לא חייבות להיות ניידות, אין לי בעיה לרוץ עם חצי קילו על הראש.

למה חובה פתוחות?

פורסם

אני מעדיף שלא למקרה שתהיה בעיה.

ואמרתי שהאוזניות לא חייבות להיות ניידות, אין לי בעיה לרוץ עם חצי קילו על הראש.

למה חובה פתוחות?

LOL הרגת אותי. אתה יודע מזה חצי קילו? עם חצי קילו לא תצליח לשבת חצי שעה מבלי שיישבר לך הצוואר, לרוץ עם זה? אתה יכול לשכוח מזה.

מעבר לעניין המשקל יש עניין גם של גודל.

אם אתה צריך להסתובב איתן בחוץ K518 אחלה לגמרי. תמתח אותן כמה ימים על המארז ולא יהיו בעיות. אם הן בעיקר לבית RP21 עדיף.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

לא התכוונתי לחצי קילו פשוטו כמשמעו אלא שאין לי בעיה לרוץ עם אוזניות כבדות למרות שחצי קילו זה לא הרבה - הRP-21 שוקלות 350 גרם.

הRP-21 נראות לא רע בכל, איך הן לעומת הGrado SR125 או הUltrasone HFI-650 או הדגם המתקדם RP-22X? (אני מודע להבדל בצליל בין אוזניות פתוחות לסגורות ואין לי העדפה עדיין)

פורסם

זה לא פרקטי לרוץ עם אוזניות סגורות, ועוד יחסית גדולות כמו הRP21. מעבר לעניין הבטיחותי של האטימה (אתה נוטה להתנתק מהסביבה) זה גן ממש לא נוח, אתה שומע את כל הנשימות והדפיקות לב וזה ממש מציק, מנסיון...

אני חושב שכדאי שתנסה את הGRADO SR-60, הן פתוחות וקלות ואתה לא תרגיש אותן בריצה, העניין הוא ש(אומרים)לגראדו יש איכות בנייה יחסית לא משהו אבל אני מאמין שבריצה קלה הן יהיו בסדר. אה, ויש את עניין הסאונד, אם אתה לא מכיר אז כדאי שתשמע אותן קודם.

טוב, אני הולך לרוץ... (בלי אוזניות ;))

פורסם

לריצות מה שהכי יתאים זה הPX100 צליל סביר,קלילות ונוחות מאוד.

אפשר גם את הAKG K518DJ שמתעלות בהרבה מעל ה PX100 אבל הן יותר כבדות...ולא נוחות כמו הPX100.

RP21 לריצות? בהאזנה בייתית הן לא נוחות..מה יהיה בריצה? :P

פורסם
  • מחבר

אני לא מפונק. הדבר האחרון שיפריע לי בדופק 180 זה אוזניות שקצת לוחצות. העיקר הסאונד.

עזבו ריצה, סאונד נטו - מה לקחת? עד 700 שקל כולל הדגמים בהודעה הקודמת שלי

פורסם

חחח אם אתה הולך להגיע לדופק כזה, אתה לא הולך לשמוע כלום חוץ מאת החירחורים שלך... במיוחד עם סגורות. אבל תרגיש אחלה באס מהלמות הלב שלך. :smile1:

'קיצר תנסה את הגראדו, הן קלות ואווריריות ולא יהיה לך בעייה להתנייד איתן. אתה גם יכול להחליף פדים בהתאם לאופי השימוש שלך - לפעילות ספורטיבית תשים את הcomfies כך שהדרייבר לא ייגע באוזניים כשהן מזיעות. שוב, אני מציע לשמוע קודם לפני הקנייה כדי שתחליט לגבי הסאונד.

פורסם

'קיצר תנסה את הגראדו, הן קלות ואווריריות ולא יהיה לך בעייה להתנייד איתן. אתה גם יכול להחליף פדים בהתאם לאופי השימוש שלך - לפעילות ספורטיבית תשים את הcomfies כך שהדרייבר לא ייגע באוזניים כשהן מזיעות. שוב, אני מציע לשמוע קודם לפני הקנייה כדי שתחליט לגבי הסאונד.

הגראדו לא יחזיקו לו על הראש בזמן ריצה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים