פורסם 2003 באפריל 2922 שנים יש לי את הSF2 שהוא בעצם המאוורר של הוולקנו 9, אבל אני מתלבט בין הסינקים SK7 או סט שלם של ונטק?תודה לעונים :-*
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים איך אתם ממליצים ה SF2 דוחף אוויר לכיוון הסינק או מוציא האוויר כלפי חוץ?מחר אני מקבל סט כזה ;D
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים דוחף אויר אל ההיט סינקכלומר הצד של המאורר שיש לו את הזרועות שמחזיקות את המנוע צמוד להיטסינקבכל מקרה לא יכול להזיק לנסות את 2 הדרכים ולראות מה נותן ביצועים טובים יותר
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים זה ממש לא בעיה...המאורר בטח מגיע עם הוראותבכל מקרה תרכיב מאורר בלי גריל קודםואם אתה חושב שתסתבך אז תנסה קודם להרכיב את המאורר כשההיטסינק לא מותקןדרך אגב יש דבר אחד שאתה צריך לשים לב אליואחרי שאתה מתקין את ההיט סינק עלולה להיות לך בעיה להכניס את המתכות שמחזיקות את המאורר כי איזה קבל או הציפסט או כל דבר אחר מפריע לך להרכיב את הזרועותתתכנן טוב מה יהיה עם הזרועות שמחזיקות את המאורראין שום בעיה להרכיב אותם קודם אבל תדאג שהם לא יתעקמו
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים יש איזה מדריך להרכבת מאווררים ל SK7 אם אני יסתבך?לא תסתבך... יש לך כאלה תופסנים שמחברים לסינקאני אישית השתמשתי בעלה של ה60 מ'מ כי הם תופסים את המאוורר טוב יותרוככה יש פחות רעידות
פורסם 2003 במאי 122 שנים כדאי להתקין את החיישן של ה SF2 הוא הריי נועד רק בשביל האפשרות שהSF2 יקבע מהירות אוט' לפי הטמפ' נכון?בכל אופן זה אפשר בכלל לדחוס אותו מתחת ל SK7 אני למשל בקושי התלחתי להכניס את החיישן של הפאנל שיש לי מתחת ל וולקנו 7+ שלי.
פורסם 2003 במאי 122 שנים למה להכניס את החיישן הזה מיותר לחלוטין לפי דעתיהנגד משתנה הוא הכי טוב אצלי שהמאוורר במנוחה הוא על 2000 RPMשקט וטובושבמאמץ אני נותן לא פול...
פורסם 2003 במאי 122 שנים תגידו ה AX7 בהרבה יותר טוב וקריר מה SK7? אולי עשיתי טעות והיה שווה להוסיף איזה 40 שקל משהו כזה ולקנות AX7? הרי גם לו אפשר לשים SF2.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.