פורסם 2008 במרץ 2517 שנים מחבר נראה בסדר,תבקש ממישהו להתחבר עם הוינאמפ ל IP:8000 (עם האי פי שלך) ולראות אם זה עובד. חבר שלי נסה להתחבר ולא עבד..! מה אתה ממליץ לי לעשות??
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים תצלם את שאר הלשוניות של התוכנה, אולי יש שם הגדרות שנוגעות לאיכות הצליל.ואגב, מומלץ שתשמור את התמונות ב JPG, ככה יתפסו פחות נפח ויטענו מהר יותר.
פורסם 2008 במרץ 2617 שנים מחבר ואגב, מומלץ שתשמור את התמונות ב JPG, ככה יתפסו פחות נפח ויטענו מהר יותר. אני לא מצליח לשמור את התמונו בjpg
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים בלשונית אנקודר יש לך חלונית בחירה אנקודר סטינגס, שם אתה בוחר את האיכות,קח בחשבון שזה משפיע מאוד על הרוחב פס, אז כמה שהאיכות טובה יותר זה יהיה כבד יותר ויוכל להכיל פחות מאזינים בו זמנית.
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים בהתאם לרוחב פס העולה שלך וכמות המאזיניםלא תוכל לתת יותר מדי איכות כמו שאתה מבין.
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים מחבר ועוד שאלה אחרונה אני מניח ששיגעתי אותכם יותר את Vatos-Locos חח..! איך אני יכול לתת למאזינים שלי לשמוע דרך ה Media Player כי יש כאליו שאין להם winamp ?? יש אפשרות..? תודה על כול העזרה...!!!!
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים מחבר Vatos-Locos http://tools.veloc-it.com/tabid/58/grm2id/7/Default.aspxהורדתי את זה אחי ומה אני עושה אם זה..?
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים איך אני יכול לתת למאזינים שלי לשמוע דרך ה Media Player כי יש כאליו שאין להם winamp ?? יש אפשרות..? זה מה שזה עושה ^^ והמאזינים שלך צריכים את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.