עבור לתוכן

מסך לתוכנות גרפיקה, 19-24 אינצ', 2000-3000 ש"ח +/-

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך את עזרתכם,

יש לי מסך LG L1750SQ שהצבעים שלו פשוט זוועה. שום קשר למציאות, ולא עזרו כל הנסיונות לתקן את זה.

החלטתי לקנות מסך חדש.

השימוש העיקרי הוא, מלבד גלישה באינטרנט, תוכנות גרפיות למיניהן (פוטושופ, אילוסטראטור, פלאש) ומדי פעם צפייה בסרטים. כמעט ולא משחק.

חשוב לי מאוד הדיוק של הצבעים, היות וחלק מהעבודות הן להדפסה.

כמו כן, יש לי כרטיס מסך GF 8500 של NVIDIA 512MB

היות ואני לא מבין גדול במסכים, קראתי קצת בפורום והחכמתי קצת, בין השאר לגביי העדיפות של פאנלים לא מבוססים TN על אלה שכן.

בהתחלה חשבתי לחפש מסך יחסית זול שיתאים לי לצרכים, וכשהבנתי שבשביל האיכות שאני מחפש אני צריך להתגמש עם הכיס, כמעט וקניתי במכרז את ה 2407WFP של DELL (למרות שהוא מאוד חורג לי בתקציב....) . אבל אז ראיתי באחד הפורומים אי שם ברחבי האינטרנט שאין בו שליטה על הטמפרטורות של הצבעים, מה שהופך אותו לפחות טוב לגרפיקאים.

בקיצור, מה אתם ממליצים לי? בטווח מחירים 2000-3000 (אפשר פחות, רצוי שלא יותר... ;) ).

תודה מראש!

פורסם

אם זאת העבודה שלך לדעתי כדי להשקיע במסך 20 של איזו שידועים בתור מסכים למקצוענים בלבד(גם במחיר כמובן).

אני אישית לא בדיוק יודע אילו מהם אבל אתה יכול לבדוק מה נמצא בטווח מחירים שלך ולגגל X review ;).

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_43_103&products_id=18406

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_43_1942&products_id=19566

אלו המסכים שלדעתי מתאימים אבל יש מסכים זולים יותר ב19 אינץ' ואולי מסך של חברה אחרת יספיק.

אני לא ממש בטוח, עדיף לחכות למומחים.

פורסם

marko-15, ערוך את הכותרת של הדיון ככה שתכיל את התקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה Moon-Mage, יש למישהו עוד הצעות/המלצות?

פורסם

עוד אופציה ששווה לבדוק היא המסכים המקבילים של NEC, כגון אלה מסדרת ה-1990.

אין לי זמן כרגע לבדוק ביקורות, אבל אני מציע שתחפש ותבדוק ביקורות מקצועיות (וכן תגובות משתמשים) על המסכים הללו.

פרט לשתי החברות הללו אני לא חושב שזמינים בארץ מסכים מחברות אחרות שמייצרות מסכים המיועדים לצרכים כגון אלה שלך.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני אלך על האיזו. אני מתלבט בין S2001W והS2031W.שתיהם בסביבות אותו המחיר, האם ה31 הוא בעצם גירסא משופרת של ה01?

גם היות ואני רגיל לעבוד על מסך בפורמט רגיל 3:4, האם מעבר למסך רחב יגרום לעיוותים מסויימים בתמונות בתוכנות הגרפיות?

פורסם

גם היות ואני רגיל לעבוד על מסך בפורמט רגיל 3:4, האם מעבר למסך רחב יגרום לעיוותים מסויימים בתמונות בתוכנות הגרפיות?

מה פתאום. רק תעבוד ברזולוציה הטבעית.

פורסם

ה - 2001 הוא בכלל TN, לך על ה - 2031 ללא ספק.

פורסם
  • מחבר

סבבה, זה מה שאני כנראה אעשה,

תודה רבה לכולכם,

נתראה בשמחות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים