פורסם 2008 במרץ 2217 שנים שלום, לא מיזמן החלטתי לצבוע את המחשב לשחור, בימקום לקנות מארז חדש . הלכתי לקניות וקניתי צבע ספריי שחור מתוצרת טמבור שעלה לי 31 שקלים - באייס קנה ובנה . יאלה לתמונות : הצבע : לפני הצביעה : פירוק : צביעה : סיום, כל החלקים ביפנים : כנראה שהשבוע אני יקנה עוד קצת צבע, פשוט ניגמר לי .. צבעתי בערך 95 אחוז מהמארז .. אני רוצה לצבוא את הספק בכסוף או אדום ואת הקדימה (החלק מיפלסטיק) בשחור או אדום .. יש המלצות ?
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים תצבע את החלק הקדמי בכסוף מראה כמו בה NZXT LEXA בשילוב הם שחור זה ממש משגעןתזכור לשפשפ את הגוף שאתה צובע כדי שיהיו שריתות והצבע ידבק חזקואוי לך הם תצבא באדום יש בגלריית המודינג כמה כאלו שצבאו באדום ואני חייב להודות בהההההההההה
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים מחבר ה-NZXT מארז פצצה ..ראיתי בחנות צבע כרום.. אבל לא ניראה לי שאני ינסה ליצבוע ..השבוע אני יקנה עוד צבע שחור ואני יצבע את החלק הקידמי של המארז ואת החלק שעוד לא צבעתי ..
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים חחח חשבתי שהגיבו לי בפרויקט ולא הבנתי על מה.. פתאום אני רואה יומן חדש שם מקורי יצא מגניב..
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים יש עוד משהו שמתוכנן בנארז הזה?אם צבע זה הדבר היחיד, אני לא בטוח שזה המקום לנושא הזה. פורום מודינג יותר מתאים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.