עבור לתוכן

התלבטות בין שני ניידים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה להשקיע על נייד זול בשביל שימושים קלים כמו אינטרנט אופיס וכדומה.. כמובן שאני גם ישמע מוזיקה ויראה סרטים מדי פעם.

הביאו לי t40 יד שנייה לכמה ימים כדי לראות אם הוא מתאים לי והמוכר רוצה עליו 2000 שקל.

המחשב עם מעבד סנטרינו 1.6 , 512 זכרון, 40 גיגה, כונן דיוידי , 2 usb אינפרא אדום.

אבל מצד שני ראיתי בזאפ את המחשבים הבאים -

1. Gigabyte Santa Rosa W536M - Intel T5450 1.66GHz 15.4'' 160GB W536N-DC545M2EH16

קישור : http://www.gamaoffice.co.il/products/103759

2. w536m cm53m1h16 m530 1.7 celeron

קישור: http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=GIGABYTE-W536M-0&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=15&aff=Zap〈=HE

שניהם בערך אותו מחשב אני צריך לבחור מביניהם את הכי טוב בעקרון...

אבל השאלה שלי היא אחרת... אני יודע שהשימושים שלי הם לא רציניים אבל עדיין בשביל 600 שקל תוספת אני מקבל מחשב חדש ולא יד שנייה ומחשב יותר חזק בלי ספק בכלל... גם אם אני לא צריך את זה עדיין זה יותר משתלם לי לדעתי...

מה אתם אומרים?

תודה רבה..

פורסם

אם לא אכפת לך שהמחשב גדול וכבד, לך על ה-GIGABYTE הראשון.

הייתי הולך על ה-T40 המשומש רק אם גודל ומשקל זה עניין קריטי.

על ה-GIGABYTE עם ה-CELERON אין סיבה ללכת כי הוא לא זול יותר.

פורסם
  • מחבר

לא אכפת לי מהמשקל מה זה עוד חצי קילו המחשב ישב בבית בעיקר אז שטויות...

בכל מקרה קראתיכמה כתבות על הGigabyte Santa Rosa W536M והוא מחשב סבבה והרבה יותר טוב מהt40 אז אין בכלל התלבטות פה...

עכשיו מה שנשאר לי לבדוק זה דברים אחרים ואני ממש חלש בניידים זה הנייד הראשון שלי אז אם תוכלו לעזור לי בזה אני ישמח

אני הולך להתקשר מחר לחנות.. מה צריך לברר???

בקשר לאחריות מה צריך לשאול ודברים כאלה ועוד...

פורסם

אין כל-כך מה לברר מעבר למה שרשום במפרט.

אתה יכול לשאול האם יש תלונות מיוחדות של לקוחות לגבי הדגם הספציפי הזה, אבל אם המוכר יגיד לך "לא", הרי לא תדע אם הוא לא סתם מחרטט כדי שתקנה או שפשוט אין לו מושג.

בנוגע לאחריות, שאל האם היא אצל היבואן הרשמי, או שמא מדובר באחריות של החנות. תוודא בעת הקניה שבחשבונית כתוב בבירור התאריך ותקופת האחריות, ושמור אותה איתך למקרה שתצטרך לממש אחריות.

פורסם
  • מחבר

שמעתי מחבר שהוא דילר שיש מצב שהחלקים בפנים הם לא אמיתים בגלל שהמחיר זול מדיי.. יכול להיות מצב שזה כן החלקים נגיד אחרי שאני יבדוק בaida32 אבל יש להם כמה גרסאות או משהו כזה??

פורסם

שמעתי מחבר שהוא דילר שיש מצב שהחלקים בפנים הם לא אמיתים בגלל שהמחיר זול מדיי.. יכול להיות מצב שזה כן החלקים נגיד אחרי שאני יבדוק בaida32 אבל יש להם כמה גרסאות או משהו כזה??

כן, יש מצב שהחלקים לא אמיתיים, וזה בכלל לא מחשב אלא שואב אבק בתחפושת.

::)

פורסם

אני אנסה לעשות לך קצת סדר בעניינים , אבל קודם כל גילוי נאות - אני עוסק בתחום , בעיקר בניידים מהסוג המדובר.

אם אני הייתי במקומך הייתי הולך לכיוון של הגיגהבייט, הוא נראה לפי הלינק ששלחת מאובזר ונחמד ביותר - בתמורה למחיר שלו

לטעמי ודעתי המחיר נראה חשוד מאוד בתמורה למה שאתה מקבל ... נמוך בצורה מחשידה - זה כנראה אחרון במלאי \ מחודש \ רוצים לגמור מלאי או משהו

לא שזה רע בהכרח - רק תדע, אבל זה לא סנטה רוזה ולא נעליים ..

לגבי המחשב השני , אתה יכול בהחלט ללכת גם עליו, אבל המפרט שלו רזה מידי ולא תהייה לך הנאה מהמחשב לדעתי.

מצד שני אם נחזור לT40 - לשימושים שאמרת שאתה משתמש אם תיקח אותו עם 1 גיגה זיכרון (יש לו WIFI ? ) הוא בהחלט מספיק, מריץ סרטים כמו שצריך

ונותן עבודה טובה.

אני בדעה שעדיף לקנות מרצדס יד שנייה מאשר לאדה מהניילונים...

פורסם

אני אנסה לעשות לך קצת סדר בעניינים , אבל קודם כל גילוי נאות - אני עוסק בתחום , בעיקר בניידים מהסוג המדובר.

אם אני הייתי במקומך הייתי הולך לכיוון של הגיגהבייט, הוא נראה לפי הלינק ששלחת מאובזר ונחמד ביותר - בתמורה למחיר שלו

לטעמי ודעתי המחיר נראה חשוד מאוד בתמורה למה שאתה מקבל ... נמוך בצורה מחשידה - זה כנראה אחרון במלאי \ מחודש \ רוצים לגמור מלאי או משהו

לא שזה רע בהכרח - רק תדע, אבל זה לא סנטה רוזה ולא נעליים ..

לגבי המחשב השני , אתה יכול בהחלט ללכת גם עליו, אבל המפרט שלו רזה מידי ולא תהייה לך הנאה מהמחשב לדעתי.

מצד שני אם נחזור לT40 - לשימושים שאמרת שאתה משתמש אם תיקח אותו עם 1 גיגה זיכרון (יש לו WIFI ? ) הוא בהחלט מספיק, מריץ סרטים כמו שצריך

ונותן עבודה טובה.

אני בדעה שעדיף לקנות מרצדס יד שנייה מאשר לאה מהניילונים...

אם אני לא טועה, SANTA ROSA זה שם סדרה של ג'יגהבייט.. לפי האתר של מור לוי היבואן, הW536M אכן נכלל בקטגוריה של SANTA ROSA..

ובנוגע למחיר, המחיר באייבורי מחשבים ובשניידר למשל, אף יותר נמוך..

פורסם
  • מחבר

זהו אז כבר הזמנתי את המחשב הראשון מגאמא אופיס במחיר של 2640 שקלים... הגיע לי אישור ההזמנה לאימייל ורק היו צריכים להתקשר ולקחת פרטי כרטיס אשראי, אבל לא התקשרו ושינו את המחיר למחיר אחר מה שמופיע עכשיו זה 3,428.00...

אני מצידי כבר ביטלתי עם הנייד המשומש ולא נעים כבר לבקש שנית, אני לא מתכוון לוותר להם הם אישרו לי כבר את ההזמנה... זה לא בעיה שלי שהיה טעות... הם פירסמו את זה וגם זה הגיע לזאפ וכדומה...

פורסם

מחירון מעלים ידנית. המחירונים של המחשבים של ג'יגבייט מגיעים על דף, וקורה שמתבלבלים בין מחשב אחד לשני.

2640 זה המחיר לדגם של הסלרון בערך בכל חנות

ה T5450 מן הסתם יעלה 3500, ככה הוא אמור לעלות.

lordsoth- סנטה רוזה זו פלטפורמה. ה W536 משתמש בפלטפורמה הזו, רק במעבד זול יותר.

פורסם
  • מחבר

אז בעצם הדגם של הT2330 לא יותר עדיף בכל זאת מהt40? אם כן אז אנ יקנה את זה וזהו זה עדיין עדיף יש אחריות וזה מחשב חדש...

פורסם
  • מחבר

מישהו :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים