עבור לתוכן

מחפש עכבר לגיימינג, בתקציב של 150~ שח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

לצערי הרב, ה - MX500 שלי בן ה - 5 שנים התחיל לעשות בעיות לאחרונה, מה שאומר שצריך להחליף אותו..

חלק נכבד מהזמן שלי על המחשב אני מעביר במשחקים (FPS בין היתר), ולכן אני רוצה עכבר אמין ומדוייק.

עד היום עבדתי רק עם ה MX500, ואני ממש מרוצה ממנו. הבנתי שעכברים אלחוטיים הם ממש לא טובים למשחקים, אז כנראה שזה לא הכיוון.

הקריירת CS שלי נגמרה לפני שנתיים בערך, אז אני לא צריך את העכבר הכי מדוייק בעולם.. אבל בכל זאת שיהיה יעיל.

התקציב הוא בסביבות ה - 100-150 שקל. אני מודע ל - MX518 ב - 220 בקייאספי (ד"א, יש מקום יותר זול?), אבל זה קצת יקר לי..

יש מצב שיש משהו אחר אפשרי?

פורסם

מה שיש בזאפ זה בדר"כ הכי אמין וזול.

עצה שלי,בתור שחקן CS, כדאי לך לקנות את ה-intellimouse 1.1/3.0

נחשבים לעכברים הכי איכותיים למשחקים. מהיר,אמין,נוח.

בהצלחה

פורסם

תיקון קטן בקשר לזה שאלחוטיים לא טובים למשחקים-

לא כ"כ נכון. ישנם עכברים אלחוטיים טובים למשחקים, אבל הם עולים הרבה מאוד בד"כ.

עכברים אלחוטיים שפועלים על 27mhz באמת יהיו לא משהו, 2.4Ghz או בלוטות' לא מהווים בעיה גם לעכברי לייזר לגיימרים כבדים (ראה G7)

עצה שלי,בתור שחקן CS, כדאי לך לקנות את ה-intellimouse 1.1/3.0

נחשבים לעכברים הכי איכותיים למשחקים.

הכי איכותיים למשחקים- בתקציב הזה. מן הסתם יש עכברים טובים יותר אבל יקרים יותר...

שכחת לכתוב explorer אגב, intellimouse זו סדרה שלמה של עכברים.

יש לי בעצמי את גרסת הבלוטות' של העכבר המדובר, באמת נפלא.

פורסם
  • מחבר

יש ב - PANDAS את ה - INTELLIMOUSE 4.0 במשהו כמו 160 שקל, זה נראה לי כיוון טוב

יש מצב שה - INTELLIMOUSE 3.0 או 1.1 עדיפים עליו מסיבה כלשהי?

מישהו משתמש ב - 4.0 ויכול להמליץ עליו? יש לו כפתורים בצד של קדימה\אחורה כמו ב - MX518?

ומישהו יודע אם יש מקום אחר לקנות אותו?

פורסם

IntelliMouse Optical 1.1a עולה בסביבות 50-100 שקל, ראיתי שיש ב-KSP.CO.IL וב-noacomp.co.il.

ה-IntelliMouse Explorer 3.0 הוא עכבר שדומה כמעט 1ל1 בצורה שלו לעכבר שמלמעלה אך נחשב טוב יותר - אבל לא ניתן להשיגו בארץ. הוא עולה בסביבות 150-200 בהזמנה מח"ול לא כולל משלוח, וזה אחד העכברים הכי טובים ומשתלמים שתוכל להשיג היום.

אני חושב שגם ה-MX510 נמצא בתקציב שלך.

פורסם

מוכרים עדייו את הMX510 ?

פורסם

A4TECH X7 גם טובים מאוד.

במחיר שאתה רוצה יש את ה X710 אם אתה יכול להוסיף אז ב 170-190 יש את ה X750 (ידוע גם כ OCZ Equalizer).

אם יהיה לך מזל אולי תצליח לקנות את ה X750 ב 150 שקל ב OLSALE אבל הסיכוי קטן.

http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22618239

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים