עבור לתוכן

לוח תצוגה מוידאו. יש מצב לחבר למחשב?

Featured Replies

פורסם

"עקצתי" לוח תצוגה מוידאו ואני רוצה לחבר אותו למחשב בתור בקר על טמפ' של גורמים (הארד דיסק.כרטיס גרפי.מעבד) איך אני עושה את זה ואיך אני ידע מה לחבר למה :nixweiss: :nixweiss:

פורסם

תעלה תמונות של הצג או שתכתוב את הנתונים שמופיעים עליו כדי שידעו באיזה צג מדובר ויוכלו לעזור לך (אם זה בכלל אפשרי לחבר אותו).

פורסם

א. אני מבקש ממך לשנות את הכותרת של הת'ארד - לעניינית

ב. אומנם אתה חדש (מזל טוב!), אך זה לא פוטר אותך מקריאת כללי הפורום (שנמצאים בסטיקי)

ג. צר לי, אך אם מדובר במסך 7SEG פשוט.. כנראה שלא תוכל לעשות איתו הרבה ( אם בכלל)

בהצלחה

פורסם

רוב הסוכויים שזה מסך VFD 7SEG בנאלי

אין הרבה מה לעשות איתו

פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי. סורי קראתי אבל לא ישמתי :kopfpatsch: איך אני משנה את הכותרת? ואיך אני מעלה תמונה?

פורסם

אתה צריך להעלות תמונה לפה:

http://imageshack.us/

וכאשר סיימת, אתה יורד עד למטה ומעתיק את הכתובת direct to pucture או משהו כזה, ואז אתה חוזר לפרסופ הודעה שלך בhazone, לוחץ קליק על האייקון שנראה כמו תמונה (בתפריט ליד כל האייקונים) ואז מדביק את הכתובת שהעתקת.

בהצלחה

פורסם

אם זה 7SEG זה אחלה. תבנה לו מעגל כזה

20080327233343315527.png

פורסם
  • מחבר

ניכנסתי לאתר הוא עושה לי בעיות אחרי שאני מגדיר לו את התמונה והאי מייל ולוחץ המשך הוא כותב לי לא זמין.

מה אני עושה לא נכון? :nixweiss:

פורסם

לדעתי אין לו שימוש כל כך....מישהו כבר שאל על מסך כזה ולפי מה שאני זוכר אתה נותן לו מתח מסוים ולכל רגל שתתן את המתח וזה מדליק צורה אחרת במסך....

כי יש צורות קבועות על המסך אם תשים לב.

תגיד לפי התמונה נראה שחסר לו רגלים...יכול להיות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים