עבור לתוכן

דחוף להיום, המלצה לטלוויזיה

Featured Replies

פורסם

איזה טלוויזות 29"+ CRT מומלץ לקנות היום לסלון ?

וגם איזה טלוויזית LCD מומלץ לקנות לסלון שתהיה בגודל תמונה לא רחב זהה ל 29" CRT וגם שתחובר רוב הזמן לממיר של HOT ותציג איכות טובה ?

אני מחפש דגמים שניתן להשיג בחנויות חשמל ולא משהו ביבוא איזוטרי.

בסוף הלכתי על ה 37lc53 של LG זה 37 אינץ, איך היא יחסית לתחרות שלה בגודל זה ?

פורסם
  • מחבר

נו, מישהו פה מבין בטלוויזיות LCD רגילות ?

איך הדגם 37lc53 נחשב יחסית לתחרות ? האם למשל ה SONY BRAVIA 37" נחשב לדגם טוב יותר ?

הבעיה היא ש HD רואים די טוב (אם כי חשוך) אבל כבלים (שזה השימוש העיקרי) רואים על הפנים יחסית ל CRT הקודם.

המלצות ? דעות ? מישהו ?

פורסם
  • מחבר

יאללה, עוד שלושה ימים עברו ועדיין, לאף אחד אין פה מסך LCD נורמלי בבית ?

פורסם

לצערי לא נתקלתי באף טלויזית LCD שרואים בה טוב שידורי כבלים. יש גרועות יותר וגרועות פחות,אבל בשידורי SD תראה יותר טוב דרך CRT.אני עדיין מחפש אגב...כך שאני מצטרף לשאלה....

פורסם
  • מחבר

אז יש איזה המלצה ל 29" CRT טוב בימים אלו ?

פורסם

יש לי את מסך ה=LCD של LG - אותו דגם כמו שציינת רק 42 אינץ.

קניתי אותו אחרי שלא התרשמתי יותר מדי מהסוני והטושיבה המקבילות - שום הבדל שהצדיק את ההפרש במחיר.

בסה"כ אלו מסכים מצויינים ו-LG עשו שיעורי בית טוב טוב בשנים האחרונות.

כבלים כמו בכל מסכי ה-LCD את תראה חרא. תחשוב קדימה (שידורי HD, דיסקים Blu-ray).

לפני שנה רכשתי לחדר שינה Toshiba 29 CRT. היא עלתה לי 2000 כשכל טלויזיה אחרת מלבד סוני עלתה 1100-1400.

בשבועיים האחרונים היא נדלקת פעם כן פעם לא, אין חוקיות. תמונה טובה מאוד כשהיא כן נדלקת.

בחדר אחר יש לי סוני טריניטרון CRT 29 אמנם לא מסך שטוח לגמרי כמו הטושיבה אבל התמונה גם אחרי 5 שנים יותר טובה מהטושיבה. 0 תקלות.

אם בא לך להתפנק במסך CRT לסלון הייתי הולך על הפיליפס בריליאנט HD 32 אינץ + בסיס תואם.

ראיתי לא מזמן בשקם, לא הצליחו למכור ב-6000 ש"ח הרבה זמן למרות שהתמונה שמה בכיס הקטן כל LCD או פלאזמה,

בא אליי המוכר ואמר לי - אני רואה שאתה מבין (וואלה? :lol:) אני נותן לך אותה ב-3500 ש"ח - מחיר עלות - אנשים לא רוצים לקנות יותר CRT.

אם אשתי לא היתה מתעקשת על LCD הייתי לוקח אותה. התמונה היתה פשוט עוצרת נשימה.

פורסם

בשבועיים האחרונים היא נדלקת פעם כן פעם לא, אין חוקיות. תמונה טובה מאוד כשהיא כן נדלקת.

גאוני.

פורסם

אני רק יכול להגיד מנסיון אישי ש JVC אף פעם לא מאכזבים ושוב אני גבר הרבה שנים לא רואה טלויזיה אז לא ממש אכפת לי. :)

פורסם

אם בא לך להתפנק במסך CRT לסלון הייתי הולך על הפיליפס בריליאנט HD 32 אינץ + בסיס תואם.

ראיתי לא מזמן בשקם, לא הצליחו למכור ב-6000 ש"ח הרבה זמן למרות שהתמונה שמה בכיס הקטן כל LCD או פלאזמה,

בא אליי המוכר ואמר לי - אני רואה שאתה מבין (וואלה? :lol:) אני נותן לך אותה ב-3500 ש"ח - מחיר עלות - אנשים לא רוצים לקנות יותר CRT.

סיקרנת אותי.... טילפנתי לשקם אלקטריק בקריון והם אומרים שהם לא שמעו על דבר כזה.....והוסיף ואמר :"ממתי CRT יכולה להיות HD ?" ועד כמה שאני יודע הוא צודק...לא נתקלתי בשום טלויזית CRT שנותנת יותר מ 480P ...גם בזאפ אין איזכור לדבר כזה..תוכל לפרט באיזה סניף זה היה?

פורסם

קיימות טלויזיות CRT שתומכות בעקרון בHD, יצא לי פעם לקרוא על זה. לפי מה שהבנתי זה פשוט לא הלך כי כולם עברו במילא לפלזמות\LCD.

לדעתי חבל כי גם אני חושב שאיכות התמונה בCRT הרבה יותר "טבעית" (גם אם הרזולוציה לא כזאת חדה שאתה ממש יכול לספור את השערות שבאף של השחקן הראשי בסרט שאתה צופה בו...)

פורסם

אין CRT HD ? לא ממש מתמצאים שם אנשי המכירות....

ה-HD בטלויזיות נולד בראש ובראשונה כמסכי CRT.... לא משנה,....

את הפילפס HD הנפלאה הזאת פגשתי בשקם אלקטריק קניון ערים כפר סבא.

זה היה לפני מספר חודשים ובאותו המעמד גם קבלתי את הצעת המחיר הנדיבה (3800 בתחילה ולבסוף 3500 ש"ח).

האיש מכירות אמר לי שאם אני לא קונה הוא שולח את הטלויזיה חזרה כי אנשים לא יודעים להעריך מסכי CRT איכותיים.

יש סיכוי קטנטן שהחנות הפינתית היא רשת אחרת ואני מבלבל עם שקם אלקטריק - אבל אני אוודה זאת מחר בדרך לעבודה ואם זו במקרה רשת אחרת אני אפרסם תיקון בשירשור הזה....

אני בטוח שתמצא את הדגמים האלו בחנויות קולנוע ביתי טובות.

:xyxthumbs:

פורסם

אין CRT HD ? לא ממש מתמצאים שם אנשי המכירות....

ה-HD בטלויזיות נולד בראש ובראשונה כמסכי CRT.... לא משנה,....

את הפילפס HD הנפלאה הזאת פגשתי בשקם אלקטריק קניון ערים כפר סבא.

זה היה לפני מספר חודשים ובאותו המעמד גם קבלתי את הצעת המחיר הנדיבה (3800 בתחילה ולבסוף 3500 ש"ח).

האיש מכירות אמר לי שאם אני לא קונה הוא שולח את הטלויזיה חזרה כי אנשים לא יודעים להעריך מסכי CRT איכותיים.

יש סיכוי קטנטן שהחנות הפינתית היא רשת אחרת ואני מבלבל עם שקם אלקטריק - אבל אני אוודה זאת מחר בדרך לעבודה ואם זו במקרה רשת אחרת אני אפרסם תיקון בשירשור הזה....

אני בטוח שתמצא את הדגמים האלו בחנויות קולנוע ביתי טובות.

:xyxthumbs:

תודה לך.לפני שאתקשר לשקם אלקטריק בקניון ערים כפר-סבא אחכה לאישור שלך.אגב,ביקרתי בכמה חנויות קולנוע ביתי,ולא ראיתי שם זכר ל CRT מפירמה כלשהי...למעשה את הדגם הספציפי שציינת אפילו בגוגל לא מצאתי ::)...מצאתי דגמים אחרים של טלויזיות 32" CRT של פיליפס אבל לא בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים