עבור לתוכן

זקוק לכמה פרטים בקשר לספריי נגד אבק, פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

יש לי בבית ספריי לניקוי אבק DUST CLEANER, או איך שלא תקראו לזה

הבעיה היא, שזה לא אוויר דחוס לגמרי, אלא הוא מכיל חומר נוסף בשם

בוטאן פרופאן

(כל המיכלים מהסוג לניקוי אבק מכילים את החומר הנ"ל)

האם החומר הזה בטוח לריסוס על חלקי מחשב\ לוחות אם וכו'?

הסיבה שאני רוצה להשתמש בו היא לנקות את הרדיאטור של המחשב שלי..

לצערי הקומפרסור שלי לא נייד כ"כ ואני לא יכול להביא אותו לבית, ולנקות את העסק בעזרת לחץ אוויר.

הצעות נוספות כמובן - יתקבלו בברכה

פורסם

זה לא אמור להיות בעייתי, זה גז שמקביל לגז בישול ישראלי (מתאן), בארה"ב משתמשים בעיקר בפרופן.

בקיצור - אל תרסס את זה על להבה חשופה ויהיה פסדר.

תחליף זה רק קומפרסור אבל אם אתה לא יכול לנייד אותו אז אני מציע מברשת ושואב אבק - ככה אני מנקה.

פורסם

תשתמש בזה חופשי.. אבל - רק כשהמיכל במצב מאונך (עומד). אם אתה צריך להזרים אוויר לכל מיני כיוונים עליך לנתב את האוויר בעזרת הקשית הדקה שמתחברת למיכל האויר הדחוס.

תנסה להחזיק את המיכל בשיפוע או הפוך ולרסס קצת, תבין למה לא מומלץ ביכלל.

בכל אופן, בנוגע לנזק, בתקופה שעבדתי בחנות מחשבים גמרתי עשרות מיכלים כאלו על מחשבים של לקוחות. לא נרשם אף נזק מהשימוש בספריי. בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה..

הספריי די אפקטיבי, אפילו "מקפיא".. מעניין אם אפשר לרסס את זה על הרדיאטור ולשבור שיאים בOC ;)

פורסם

כרגע חשפת את אחת מהתוכניות שהיו לי לגבי מערכת קירור המים שלי כשתהיה מורכבת... חחחח

בחנות פעם היינו מקפיאים בעזרת הספריי הזה כוסות חד פעמיות עם מים.. עד שהבוס היה חוטף לנו את זה ומקפיא לנו ת'צורה עד שהיינו חוזרים לעבודה :P

פורסם

רק להוסיף, אם מנקים דברים כמו ספקי כוח או חלקים של מתח גבוה (בכל מוצר אלקטרוניקה) כאדי מאוד לתת לחומר כמה רגעים להתפוגג לפני שמפעילים מחדש. ניצוץ יכול לגרום לפיצוץ, קטן אמנם, אבל עלול לצלות רכיבים :smile1:

ד"א, משתמשים באפקט הקירור הזה ע"מ לתקוף זכרון RAM. מסתבר שאם מקפיאים את הRAM בצורה כזאת בתוך 10 שניות מהכיבוי המידע לא "מתפוגג", אפשר לחבר אותו למחשב אחר, לעשות DUMP ולמצוא מפתחות להצפנה ולכניסה:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים