עבור לתוכן

מישהו מכיר אתר לבדיקת ראות בים? (לצלילה...)

Featured Replies

פורסם

כותרת:)

תודה וחג שמייח!

פורסם

מנסיון, כל אתר שמנסה לחזות את זה נכשל בצורה אומללה. אי אפשר לחזות זרמים במים, בניגוד למזג אוויר שנע בדפוסים שדי קל לחזות.

פורסם
  • מחבר

לא...

אני לא מדבר על חיזוי.

אני מדבר על Live.

פשוט מבאס להיכנס למים עם כל הציוד :| ולראות שלא רואים כלום... ואז לצאת...

פורסם

אממ תעשה כמו וכמו אח שלי.. קח תאוטו תעבור ליד הים ותבדוק.. כל האתרים מאוד לא ברורים ומוסרים מידע מעפן

פורסם
  • מחבר

גטבה גלים לא כל כך מעניין:)

נגיד אתמול היה ים שמן וראות מסריחה...

הראות זה הכי חשוב

פורסם

נו כן... אחי כבר צולל חופשי איזה 7 שנים.. אתה הולך עם האוטו על יד הים ורואה עם הוא רגועע צבע המים וכל זה

פורסם

אני פשוט מרים צלצול למרכז צלילה שאני משכיר ממנו את הציוד ושואל איך המים...יותר פשוט מזה אין

פורסם

אני פשוט מרים צלצול למרכז צלילה שאני משכיר ממנו את הציוד ושואל איך המים...יותר פשוט מזה אין

בדיוק. זה מה שאני עושה.

פורסם

מפתיע לגלות כמה צוללנים יש לנו פה :P

פורסם

צלילה עם רובה בלי רובה.. בלונים שנורקל כל הדברים האלה זה נורא מרגיע.. בעייות בלימודים ריבים עם בנות חברים פשוט הולכים צוללים ושוכחים מכולם

גם גלישה זה מהנה ממליץ לכל מי שיש לו קצת עודף כסף ומשעמם לו ללכת לקורס צלילה או משהו

פורסם

תתקשר למועדונים בסביבת האתר לפני שאתה יוצא, הם יודעים בד"כ...

פורסם

מפתיע לגלות כמה צוללנים יש לנו פה :P

כבר אפשר לארגן מפגשי פורום באמצע הים...:)

פורסם

איפה אתה צולל?

נמאס באיזור שלנו שלרוב זה היה בשביל דיג ועכשיו סתם בשביל לראות כלום

תתקשר למועדונים בסביבת האתר לפני שאתה יוצא, הם יודעים בד"כ...

זה לא הכי טוב (מניסיוני האישי) כי לרוב יש כאלה שלא אכפת להם העיקר שתבוא לצלול דרכם והכסף יהיה ביד שלהם

כבר אמרו פה מקודם הכי טוב תעשה סיבוב לים ותראה

פורסם

בדרך כלל המועדונים לא ישקרו לך לפחות לא מניסיון שלי... הבעיה היחידה היא שבאסה לצלול בים תיכון אצלנו! אין כמעט מה לראות!

טוב לא נורא עוד שבועיים באילת אז יצא לי לחזור לראות קצת מים אחרי 3 וחצי חודשים למרות שתכלס גם אילת כבר מתחיל להמאס!

פורסם

בדרך כלל המועדונים לא ישקרו לך לפחות לא מניסיון שלי... הבעיה היחידה היא שבאסה לצלול בים תיכון אצלנו! אין כמעט מה לראות!

טוב לא נורא עוד שבועיים באילת אז יצא לי לחזור לראות קצת מים אחרי 3 וחצי חודשים למרות שתכלס גם אילת כבר מתחיל להמאס!

ספארי צלילה בסיני?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים