פורסם 2008 במרץ 2017 שנים מנסיון, כל אתר שמנסה לחזות את זה נכשל בצורה אומללה. אי אפשר לחזות זרמים במים, בניגוד למזג אוויר שנע בדפוסים שדי קל לחזות.
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים מחבר לא... אני לא מדבר על חיזוי. אני מדבר על Live. פשוט מבאס להיכנס למים עם כל הציוד ולראות שלא רואים כלום... ואז לצאת...
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים אממ תעשה כמו וכמו אח שלי.. קח תאוטו תעבור ליד הים ותבדוק.. כל האתרים מאוד לא ברורים ומוסרים מידע מעפן
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים מחבר גטבה גלים לא כל כך מעניין נגיד אתמול היה ים שמן וראות מסריחה... הראות זה הכי חשוב
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים נו כן... אחי כבר צולל חופשי איזה 7 שנים.. אתה הולך עם האוטו על יד הים ורואה עם הוא רגועע צבע המים וכל זה
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים אני פשוט מרים צלצול למרכז צלילה שאני משכיר ממנו את הציוד ושואל איך המים...יותר פשוט מזה אין
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים אני פשוט מרים צלצול למרכז צלילה שאני משכיר ממנו את הציוד ושואל איך המים...יותר פשוט מזה איןבדיוק. זה מה שאני עושה.
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים צלילה עם רובה בלי רובה.. בלונים שנורקל כל הדברים האלה זה נורא מרגיע.. בעייות בלימודים ריבים עם בנות חברים פשוט הולכים צוללים ושוכחים מכולםגם גלישה זה מהנה ממליץ לכל מי שיש לו קצת עודף כסף ומשעמם לו ללכת לקורס צלילה או משהו
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים איפה אתה צולל? נמאס באיזור שלנו שלרוב זה היה בשביל דיג ועכשיו סתם בשביל לראות כלוםתתקשר למועדונים בסביבת האתר לפני שאתה יוצא, הם יודעים בד"כ... זה לא הכי טוב (מניסיוני האישי) כי לרוב יש כאלה שלא אכפת להם העיקר שתבוא לצלול דרכם והכסף יהיה ביד שלהםכבר אמרו פה מקודם הכי טוב תעשה סיבוב לים ותראה
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים בדרך כלל המועדונים לא ישקרו לך לפחות לא מניסיון שלי... הבעיה היחידה היא שבאסה לצלול בים תיכון אצלנו! אין כמעט מה לראות!טוב לא נורא עוד שבועיים באילת אז יצא לי לחזור לראות קצת מים אחרי 3 וחצי חודשים למרות שתכלס גם אילת כבר מתחיל להמאס!
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים בדרך כלל המועדונים לא ישקרו לך לפחות לא מניסיון שלי... הבעיה היחידה היא שבאסה לצלול בים תיכון אצלנו! אין כמעט מה לראות!טוב לא נורא עוד שבועיים באילת אז יצא לי לחזור לראות קצת מים אחרי 3 וחצי חודשים למרות שתכלס גם אילת כבר מתחיל להמאס!ספארי צלילה בסיני?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.