עבור לתוכן

בעיית סאונד מעצבנת במיוחד במחשב- נעלם ובקושי חוזר

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה במחשב שהסאונד מחליט פתאום לא לעבוד או להידפק פתאום

כל פעם הוא עושה משהו אחר וזה משגע אותי.

לרוב הסאונד פשוט משתתק ולא שומעים כלום אבל ממש כלום [שירים משחקים צלילי מערכת פשוט כלום]

ולפעמים אחרי שאני מנסה לסדר אותו הוא נהיה טוב לכמה דקות ואז הופך לסטטי כזה מלווה ברעשים מתכתיים צורמים והסאונד

נהיה לא ברור ולרוב גם משתתק אחרי זה.

הבעיה בפרוש לא ברמקולים הם עובדים נהדר כשאני מחבר אותם לMP3

ולחילופין חיברתי גם אוזניות שעובדות טוב למחשב והבעיה עדיין קיימת.

כמו כן הבעיה לא באיכות של השירים כי עד עכשיו היו עובדים מצוין.

עוד צד בבעיה הזאת לפעמים שאני בא לנגן שיר במדיה פלייר הוא לא מנגן אותו ועושה איקס אדום קטן לידו וליד ה4 הבאים אחריו, ועושה לי

שגיאה שאומרת שאי אפשר לנגן את זה ויש בעיה בהתקן סאונד.

כשאני בא להפעיל את הלוח בקרה של הסאונד [nVidia NV Mixer], עושה לי את ההודעה הבאה:

---------------------------

NVIDIA NVMixer

לא ניתן להפעיל את היישום, משום שלא הצליח להבחין בהתקן חומרה של NVIDIA nForce במערכת. אם התקן חומרה של Nforce מותקן במערכת, בדוק את ההגדרות במנהל ההתקנים של מערכת Windows כדי לוודא שהרכיב לדחיסה/פריסה של השמע של NVIDIA nForce אינו מוגדר כבלתי זמין, ושלא קיימת התנגשות בינו לבין רכיב אחר. היישום ייסגר כעת.

OK

[והרכיב הזה מוגדר כזמין].

אני מנסה לטפל בבעיה ע"י הסרה והתקה של הדרייבר, עדכון הדרייבר, עדכון וינדוס, התקנה חוזרת של הדרייבר, הפעלות מחדש

של המחשב וכל זה לא עוזר- לא משנה מה מתוך אלה אני עושה, כל פעם הסאונד משתתק או נהיה לא ברור.

בdevice manager ההתקן מופיע עם סימן קריאה צהוב [שאומר התנגשות חומרה] למרות שלא ביצעתי שום שינוי חומרה

וה trubleshooter לא עוזר בשיט.

מדובר בכרטיס קול מובנה על לוח אם nVidia nForce 4 SLI ל AMD

ויש לציין שלפני הרבה זמן הבעיה הזאת היתה אבל בקטנה שהסאונד פתאום השתתק והתקנה [בלי הסרה] של הדרייבר היתה פותרת

את זה בלי בעיה.

:s07: אני אובד עצות מה לעשות?

פורסם

תנסה לעדכן לדרייברים האחרונים

או לחילופין להסיר את הדרייברים הקיימים ולהתקין דרייברים ישנים ...

פורסם
  • מחבר

אמרתי שעדכון דרייבר לא עוזר, ואין לי מאיפה להביא דרייבר ישן [אשמח אם אקבל עזרה בזה].

אגב אחרי שאני מתקין אותו אחרי הסרה, הוא עושה לי cannot start device , code 10 במסך התקנת חומרה חדשה.

ניסיתי לחפש בגוגל על code 10 אבל לא מצאתי כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים