פורסם 2008 במרץ 2017 שנים יש לי 2 קבצי מיני DUMP וניתחתי אותם אבל לא הצלחתי להבין מה הבעיה.העלתי את הקבצים בפורמט TXTאם תוכלו לעזור לי להבין את הבעיה זה יהיה מצויין.תודה![attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים מחבר יש לי אבל היא מתעדכנת אוטומאטית, חוץ מזה היא עובדת אצלי כבר שבועיים בלי בעיה ומאז שהחזרתי הגדרות בביוס לבלי OC אחרי המסך הכחול השני המחשב עובד בסדר גמור בלי RESTART.אומנם סגרתי את הUTORRENT כי ראיתי באחד הקבצים את הפרוסס הזה.מה הבעיה המרכזית מהניתוח של 2 הקבצים? חומרה או תוכנה?
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים מחבר הסרתי את קומודו והמחשב שוב עשה בלו סקריןהעלתי את הקובץ TXT שלו בשם DUMP3.תודה לעוזרים.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים מחבר אבל זה נורא מוזר.כל פעם תוכנה אחרת?פעם AD AWARE, פעם COMODO, פעם UTORRENT.האם זה לא קשור לחומרה?איזה סיבה יש לתוכנות האלה לעשות כזה ERROR שיגרום למסך כחול?המערכת הפעלה בת שבוע וחצי.מה אתם מציעים לעשות במקרה הזה?תודה רבה!
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים תבדוק זיכרון ב MEMTEST , אם יש לך יותר מזיכרון אחד , כדאי לבדוק כל אחד בנפרד לכמה שעות טובות
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים מחבר איך בודקים בתכונה הזאת?יש לי את הדיסק ואני יודע איך נכנסים אליה מדוס אבל איך משתמשים בה ואיזה טסט להריץ?היה לי עוד מסך כחול אז צירפתי את הDUMP מס' 4.תודה.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.