פורסם 2008 במרץ 2017 שנים קניתי היום 8800GTמשום מה כשאני מחבר את הטלויזיה לכרטיס המחשב לא מזהה את הטלויזיההמערכת:ויסטה 32 ביטלוח אם P35 אינטלQ6600יש פתרון?
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים באיזה TV מדובר? (CRT או LCD)איך אתה מחבר?והאם עשית ריסטרט למחשב לאחר חיבור הTV?
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים מחבר מדובר על טלויזיה רגילה CRTולא עשיתי RESET לאחר החיבור לטלויזיהחיברתי את המחשב לטלויזיה עם החיבור שמגיע עם האריזהעדכון דרברים גם עוד לא עשיתידבר שני:לא עשיתי OC, האם הקירור שלו יספיק הכרטיס של INNO3D?איך אפשר לראות את הטמפרטורה של הכרטיס?[br]פורסם בתאריך: 20.03.2008 בשעה 16:30:00זה על ויסטה 32 ביט
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים משום מה גם אצלי יש בעייה דומה עם ה8800GT.עם ה7900GT היו רואים את התמונה של המחשב על הטלווזיה כבר בשלב הבוט והדריבר זיהה את הטלווזיה ללא שום בעייה כשהיא היתה פועלת.עם ה8800GT גם אין תמונה בבוט, גם הדריבר לא מזהה את הטלווזיה בצורה אוטומטית ואני חייב להגדיר בדריבר שינסה להוציא בכוח תמונה (זה נקרא זיהוי טלווזיה אגרסיבי). ועדיין אני חושב שהתמונה לא מותאמת אופטימלית.לא יודע מה גורם לזה, אולי המפצל מהיציאת טלווזיה ששימש אותי בכרטיס הקודם, אך גם עם מפצל דומה אחר זה קורה.
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים לדעתי יש פשוט משהו דפוק בכרטיסי NVIDIA מסדרת 8. לי היה סיפור דומה עם ה8600GT שבהתחלה זיהה מצויין את הטלויזיה (CRT) אבל אחרי חודשיים הפסיק ושום דבר לא עזר. גם באינטרנט ראיתי הרבה תלונות על זה. די מבאס למי שבונה על המחשב שלו כHTPC.מישהו יודע אם יש שינוי לטובה עם סדרת 9? כי כרגע אני בהתלבטות עם להחליף ל8800GT שהוא כ"כ זול יחסית, או ללכת על 9600 ולקוות ששם לא יהיו לי בעיות עם חיבור לטלויזיה.
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים מחבר הפרטים עודכנו.. עדכון: הורדתי דרבריים מעודכנים ריסט שוםם דבר לא עוזר המחשב לא מוצג בטלויזיה!!!!!!!!!! מישהו נתקל בזה??
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים עשית מה שרשמתי ?בתפריט ריבוי התצוגות בדריבר ללחוץ שם זיהוי אגרסיבי של הטלווזיה (בעצם צריך לעשות מה שהוא רושם וממליץ - זה די מובן) ולאחר מכן לעשות הפעלה מחדש.
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים מחבר האופציה הזאת באפור!!! (אני לא יכול לבחור אותה) :pissed: :pissed: :pissed:
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים איזו אופצייה בדיוק ? (צריך לפתוח תפריט בשביל להיכנס אליה). אולי לא הבנת מה אני אומר: בדריבר אתה צריך להיות על ADVANCED כדי שיהיו לך כל האופציות. בDISLPAY אתה צריך להיכנס ל: SET UP MULTIPLE DISPLAY שם כמובן לא תהיה מוזהה לך שום טלווזיה והכל יהיה אפור (דה...) יש בצד סימן שאלה שרשום עליו: MY DISPLAY IS NOT SHOWN IN THE LIST כשאתה לוחץ עליו נפתח חלון עם כל מיני אפשרויות לעזרה, פשוט תקרא טוב טוב מה שהוא אומר ותעקוב אחרי ההמלצות שלו. בהתחלה הוא לא יזהה ואז ימליץ לך לסמן את FORCE TV DETECTION AT STARTUP, מה שכמובן דורש ריסטרט. לפני כל זה חשוב ללכת לשתות כוס מים ולהסתכל על העולם בצורה חיובית (אני יכול לשים כסף שלא הבנת על איזו אופצייה בדיוק אני מדבר אבל מכולן בחרת בתת מודע דווקא את זאת שלא פועלת , אך אל דאגה - בסוף אתה תיראה סרטים דרך הטלווזיה).
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים מחבר שום דבר לא עוזר עשיתי את זה כבר מהיום הראשון של הבעיה. זה כל כך מעצבן, היה לי את הכרטיס ATI 3850 והכל היה בסדר החלפתי אותו ב 8800GT ורק בעיות מאז
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים כנ"ל גם לי רק שלי יש 8600GT פעם הוא היה מזהה את ה טלויזיה ועכשיו לא.... זה ממש מעצבן!
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים רק שלי יש 8600GT פעם הוא היה מזהה את ה טלויזיה ועכשיו לא....זה ממש מעצבן! תגיד, הכרטיס שלך במקרה של LEADTEK?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.