פורסם 2003 באפריל 2822 שנים התקנתי מלפני שבוע בערך xp pro על הארד-דיסק החדש של מאקסטור 80 גי'גה עם 8 מגה זכרון ומלפני כמה ימים יש כל כמה שעותקריסת מערכת והמחשב עושה לבד restart מה שמעצבן מאוד כאשר אני מוריד דברים כבדים מהאינטרנט או שאני במשחק CS :AR15:אז למישהו יש הצעות איך לפתור את הבעיה ומימה היא נגרמה ???
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים דבר ראשון בטל את הריסט האוטומטי, שתוכל לראות את מסך השגיאה וכך אולי יהיה יותר קל לזהות את הבעייה.תעשה זאת ע"י כפתור ימני על "המחשב שלי" >> מאפיינים >> Advanced >> כפתור ה-Settings השלישישם תוריד את ה-V מAutomatically restartובפעם הבאה שיקרוס תרשום מה כתוב שם.
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים קריסת מערכת והמחשב עושה לבד restart מה שמעצבן מאוד כאשר אני מוריד דברים כבדים מהאינטרנט או שאני במשחק CS :AR15:ענית על השאלה שלך!שהמערכת עובדת על דברים כמו משחקים וכו.. זה אומר שהכל מתחמם מעבד\הרד דיסק\לוח אם\כרטיס מסך. אחד מהרכיבים מתחמם יותר מדי וזה מה שגורם לבעיה תבדוק מעלות של הרכיבים האלו
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים קריסה לא נגרמת רק מטפרטורהתבטל את הריסט האוטומטי כמו שאמרו לךאם פעם הבאה יעלה לך מסך כחול תחזור לפה עם מה שרשום שםאם מופיע מסך כחול זו כנראה לא בעיה של טמפרטורה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.