עבור לתוכן

שאלה בנושא סוגי שידור rgb\av

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

השאלה שלי פשוטה, האם יש דרך להמיר אות שידור rgb 3 rca לטלוויזה crt [רגילה] בדרך כל-שהיא ? אפילו דרך להמיר ל s-video או גם לvga [מסך מחשב] יהיה טוב...

פורסם

אם המטרה היא איכות - אז לא תקבל שום איכות נוספת. האיכות תמיד נקבעת לפי הגורם הכי נחות בחולייה.

דבר כזה יכול להעשות רק על ידי ממיר אקטיבי שזה דבר לא זול, בכל מקרה אם המטרה היא איכות יותר טובה, זה לא יעשה כלום.

*עריכה - בקריאה חוזרת אני חושב שכדאי שתפרט קצת יותר על מה אתה רוצה לעשות, אני רואה עכשיו שרשמת חיבור VGA ולא מבין מה הקשר לטלווזית CRT, תפרט קצת יותר.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה בדרך כל שהיא לחבר את הקונסולת psp שלי למסך- או טלוויזיה רגילה, או מסך מחשב שזה אומר או vga או crt

בפועל יש לי קבל שמוציא מהpsp אות rgb ואני מחפש דרך להפוך את האות..

בנתיים ניסתי כבר לקחת קבל שבצד אחד הוא vga ובצד אחר rgb 3 rca

חיברתי אותו עם חלק נקבה נקבה לקבל שיוצא מהקוסולה..

מה שקרה שבמסך מחשב crt זה לא עבד בכלל [no signal[ ובמסך המחשב שלי lcd aoc 19 אינטש זה עבד אבל-- כל מה שאמור להיות לבן היה ירוק, בקיצור רוב התמונה בגוונים של ירוק.. ואין לי מושג למה זה קרה..

פורסם

מוזר לי שלPSP יש רק יציאת RGB.

יכול להיות שגם לא חיברת את הצבעים נכון (קומפוננט הוא שלושה כבלים שונים) ובגלל זה התמונה מתחרבשת לך.

אני לא מכיר את הPSP אבל מה שאתה צריך כנראה זה מתאם יעודי לPSP. מה שלא יהיה, המקום המתאים הוא פורום קונסולות (יש לנו כזה פה בכלל ? :) ).

אם יש ממיר כמו שרצית מRGB לחיבור טלווזיה רגיל הוא יהיה אקטיבי ומאוד יקר, יעלה כמה מאות שקלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים